Gå til hoved-indhold
Store både
Salonen om bord på Princess F65 er yderst rummelig og fuld af komfort.

65 fods Princess er største båd på Copenhagen Boat Show - prøv Volvo Penta joystick styring

Princess Yachts Denmark viser den ny Princess F65, der har skandinavisk premiere på udstillingen. Sleipner Group Danmark har torsdag og fredag under udstillingen testsejlads for potentielle kunder i en Princess V40 Open med Volvo Penta motorer, Volvo Penta joystick.

Af Troels Lykke |

Princess  F65 markerer en ny standard inden for luksusyachter med dens avancerede design, teknologiske innovationer og uovertrufne komfort, fortæller Copenhagen Boat Show til bådpressen.

Denne yacht er en kombination af elegance og funktionalitet, designet til at imødekomme de højeste forventninger. Desuden vil man kunne opleve Princess F45 og V40 på udstillingen.

Prøv Volvo Penta joystick styring med IPS og Sleipner truster

Sleipner Group Danmark har torsdag og fredag under udstillingen testsejlads for potentielle kunder i en Princess V40 Open med Volvo Penta motorer, Volvo Penta joystick,

IPS-drev og ikke mindst Sleipner Pro Truster. Testsejladser sker i samarbejde med JL Marine og Brdr. Petersens Gilleleje A/S. Tilmelding er påkrævet, og kan ske på Sleipner Danmarks stand.  Der sejles torsdag kl. 13 og 15 og fredag kl. 11, 13 og 15. Der er plads til maksimalt 10 personer pr. tur.

Køb billet på nettet

Der er entre for at komme ind til udstillingen, og det er billigst at købe billetten på www.copenhagenboatshow.com.

Her koster det 80 kr plus gebyr for en endagsbillet, mens billetten koster 130 kr., hvis man køber den ved indgangen. Man kan følge Copenhagen Boat Show på Facebook og Instagram.

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader