Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hjertmans i Kolding inviterer til Åbent hus i weekenden. Foto: Hjertmans Bådudstyr Danmark

Hjertmans Bådudstyr holder åbent hus i Kolding i weekenden

Hjertmans Bådudstyr har efter succes i Sverige, åbnet en butik i Danmark. Nu inviterer Martin Nielsen og personalet, Danmarks bådejere forbi til åbent hus i weekenden. Der vil være et væld af leverandører tilstede, gode tilbud og noget til ganen.

Af Anna Brinch |

Facebook inviterer Hjertmans Bådudstyr Danmark til åbent hus i Kolding hos Hjertmans Dansk Marineudstyr på Industrivej 1.

Til Minbaad.dk fortæller butiksejer Martin Nielsen mere om hvorfor de holder Åbent Hus: 

- Vi har flere grunde til at holde åbent hus. Det ene er at vise den butik Hjertmans har etableret i Kolding og brugt vinteren på at rydde op og få en masse nye varer og bådudstyr i butkken. Den anden er at danskerne kan tage sig tid til at komme og se hvem vi er og vores koncept, forklarer han i telefonen. 

Mød leverandørerne 

Åbent hus løber fra fredag d. 22 marts kl 12:00 til 16:00 og lørdag d. 23 marts fra 09:30-16:00. Butikken har fået tilslutning fra nogle gode leverandører. Om fredagen kunderne møde Raymarine, Hempel, International, Garmin, Scanmarine, Sleidner, UltraGloss og Selden. Om lørdagen et er udvalg af dem repræsenteret. 

- Hjertmans Bådudstyr Danmark og deres personale vil være fuldt tilstede og vores værksted er også præsenteret. Her kan man møde vores sejlmager. Vi har også anskaffet et lille telt til drikkevarer og pølser til gæsterne. Der vil være mange gode tilbude, god stemnning og humør, fortæller Martin. 

Læs mere om Åbent Hus her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader