Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Finske Sargo 45 vises frem i Ishøj.

Copenhagen Boat Show: Tre både fra finske Sargo vises frem plus meget andet

Både og udstyr kan opleves på i Ishøj fra torsdag 22. august og fire dage frem, hvor der loves meget lidt regn.

Af Troels Lykke |

Udstillerne byder på et væld af gode nyheder fra praktisk grej til flotte nye både. DBC-teamet viser f.eks. vinderen af Motorboat of The Year, SARGO 45 Explorer, og viser desuden en SARGO 33 Explorer og en SARGO 31.

Columbus Marine viser årets nye Nemo+ redningsvest fra Spinlock til babyer og småbørn. Vestene har indbygget sele på ryggen og håndtag foran. De viser desuden den klassiske Windex i nyt design, samt tovværksnyhederne Liros Black Magic og Liros Hercules i farven Rainbow. 

DASPOS viser deres nye system til at undgå brand i motorrummet. Systemet detekterer dårlige gasser i maskinrummet, diesel, benzin eller gasser, så man kan tage aktion, så snart alarmen lyder og undgå en brand eller stor motorreparation. 

Ny kaleche rens

Renskib Professional Yacht præsenterer deres Kaleche Rens, der er et nyudviklet og specialiseret rengøringsprodukt til telte og kalecher.

Den nye Sprayhood og Tent Cleaner sikrer en skånsom og grundig rengøring, der forlænger levetiden på din kaleche, og ikke ændrer materialets egenskaber. Den nye Kaleche Rens fjerner snavs og belægninger i én arbejdsgang.

Køb billet på nettet

Der er entre for at komme ind til udstillingen. Billet købes med fordel på www.copenhagenboatshow.com. Her koster det 80 kr plus gebyr for en endagsbillet, mens billetten koster 130 kr., hvis man køber den ved indgangen. Man kan følge Copenhagen Boat Show på Facebook og Instagram.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader