Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anne-Marie Rindom får smertestillende medicin for at hun kan sejle pt. Arkivfoto: Troels Lykke

Rindom har betændelse i en tommelfinger-sene, men vil være skuffet hvis hun ikke får medalje i Marseille

ILCA 6-sejleren Anne-Marie Rindom skal i aktion fra den 1. august til 5. august, og hvis hun på det tidspunkt er i top 10, er der kamp om medaljerne den 6. august. Skaden har nemlig gjort, at hun har haft svært ved at gribe fat og hive i storskødet. Se også DR OL-optaktsprogram med Østjyden.

Af Troels Lykke |

Den regerende OL-guldvinder i ILCA 6, Anne-Marie Rindom har døjet med vedvarende betændelse i en tommelfinger-sene, og det er kommet på det stort set værst tænkelige tidspunkt.

- Det har sat lidt en håndbremse i træningen og været lidt mere udfordrende, end vi oprindeligt havde troet. Det har været træls, men lidt modgang kan måske gavne i sidste ende. Jeg er optimistisk og sætter pris på at kunne deltage i mit fjerde OL, siger Anne-Marie Rindom til TV 2 Østjylland.

Svært ved at gribe om skødet

Skaden har nemlig gjort, at hun har haft svært ved at gribe fat om ting med hånden og hive i storskødet.

- Så jeg har brugt alternative metoder for at kunne træne. Det var ikke optimalt med en ufrivillig pause, men det kommer med elitesport, fordi man presser sig selv til det yderste.

Anne-Marie Rindom er netop vendt hjem fra en træningslejr i Marseille, hvor OL-konkurrencen i øvrigt foregår, og holder nu fem dages fri for at komme ud af OL-boblen.

Satser stadig på medalje

Hun satser på at kunne levere metal til Danmark igen.

- Jeg vil være skuffet, hvis jeg ikke kommer afsted med medalje, siger hun, men anerkender at det er sindssygt hårdt, da der er ti kvinder der kan sejle om medaljer.

Kilde. TV 2 Østjylland.

Se også DR-programmet med håndboldmålmanden Sandra Toft og Anne-Marie Rindom, der begge forventes at deltage i deres sidste OL i Paris.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader