Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Festivalen afvikles på lokationer i hele landet. Foto: Seafood Festival / Facebook

Ny festival: Danskerne skal få smag for fisk og skaldyr under Seafood Festival

Seafood Festival drømmer om at bane fiskenes vej til danskernes hjerte - og mave. Det sker over hele landet i dagene fra den 17. til 26. maj.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Sommeren nærmer sig, og det samme gør festivalsæsonen - i år med et helt nyt navn på listen over danske festivaler.

Seafood Festival giver danskerne mulighed for at udforske de fisk og skaldyr, der gemmer sig under bølgerne – dém har mange nemlig begrænset kendskab til. Det vil Seafood Festival være med til at lave om på.

I løbet af ti dage går restaurationsbranchen sammen om at sætte fokus på den gastronomiske guldmine, som omgiver vores land. Her har gæster mulighed for at gå på opdagelse i kulinariske oplevelser i alt fra overdådige langbordsmiddage og skaldyrsfade til pop-up restauranter og tre retters middage.

Fra kyst til kyst

Seafood Festival arrangeres af ‘Madbillet’, der også står bag Nordens største restaurantfestival ‘Dining Week’. Her har de erfaret, at danskerne generelt er meget interesserede i at udvide deres kulinariske repertoire, og at en landsdækkende festival med fokus på fisk og skaldyr er en perfekt anledning:

- Vi ved, at mange danskere er glade for at forkæle sig selv og få nye gastronomiske oplevelser. Men min opfattelse er, at vi er mange, der ikke i lige så høj grad spiser fisk og skaldyr derhjemme, forklarer festivalansvarlig Nicoline Christensen i en pressemeddelelse og uddyber:

- Det er virkelig en skam, når vi er omgivet af hav, og der findes så mange forskellige fisk og skaldyr, som både smager vidunderligt og er enormt sunde.

Seafood Festival afvikles i samarbejde med over 70 restauranter fra hele Danmark i dagene fra den 17. til 26. maj. 

Læs mere og book din billet her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader