Gå til hoved-indhold

Test: Boston Whaler 37 - lystfiskerbåd i verdensklasse

3 x 300 hk Mercury motorer er spændt bag på den amerikanske lystfiskerbåd, vi netop har testet i Cannes. Se her hvad du får på 3,35 mio. kr.

DK’s hurtigste færge: 41 knob i Det Sydfynske Øhav

Personer, der skal til og fra Birkholm, bliver sejlet med den både mindste og hurtigste passagerfærge i Danmark.

Yamarin 65 i test: 48 knob ud af Svendborg Sund

Paradoksalt nok så gik båden lettere over bølgerne, jo hurtigere vi sejlede op til en vis grænse, faktisk var det lettest at begå sig i bølgerne med en fart på mellem 23 til 27 knob.

Test: Leader 40 Hard Top - sporty fra Jeanneau

Leader 40 Hard Top passer fint til danske forhold, da soltaget lige kan lukkes på en regnvejrsdag. Cockpittet er godt indrettet, men salonen i kahytten er lidt lille.

Vi tester Jeanneau motorbåde i Cannes

Helt nye motorbåde fra Jeanneau af mærkerne Verlasco, Merry Fisher, Cap Camarat og Prestige bliver lige nu testet i filmbyen. Vi er med i to dage.

Test: Bavaria Sport 360 passer til Danmark

Med en tagluge og mulighed for en lukket kahyt kan man tyvstart sæsonen i den prisbillige tysker.

Test af NC 14: Elegant lejlighed til søs

Med en lukket kahyt er NC 14 er skabt til at bo i hele året. Jeanneaus NC 14 sejler også godt. Især i bølger, da stævnen er dejlig spids og stejl.

 

Test: Uttern T 51 - svensk design til dagsejlads

For 190.000 kroner kan du sejle 28 knob i en ny svensk designet motorbåd, der er vældig godt indrettet og kan bruges til lystfiskeri, småture og vandskisejlads.

Azimut Magellano 43 - herlig båd for en millionær

Vi tester luksus. Stævnen er stejl og bryder bølgerne godt, accelerationen er god, indretningen er perfekt for en familie, alt er kvalitet om bord. Pris med alverdens udstyr: 5,83 mio. kr.

Minbaad.dk tester svensk FOILtwister med 25 knob

Med kun en 50 hk motor svævede vi over bølgerne under Nordisk Bådtest i Son, tæt på Oslo. Foils under FOILtwister sparer en for over 60 procent benzin.