Gå til hoved-indhold

Sådan sejlede Royal Denship 82 Open til 35 mio.

Motorbaadsnyt.dks udsendte var i 2008 på Århus Bugten og sejle 45 knob med en Royal Denship 82 Open til 35 mio. kroner.

Vi tester Jeanneau 895 - en familiebåd der virker

Vi har været i Sverige i denne uge og teste motorbåde. En af dem er en Jeanneau 895. Her giver importør Preben Hansen fra Yamaha en rundvisning.

Motorbaadsnyt.dk tester italienske Comitti Isola 33

Værftet fra det nordlige Italien er eksperter i at lave individuelle både. Fx denne Comitti Isola 33. Importør Mads Elleskov forklarer under test i Cannes.

Test af Sargo 33: Sikker og sporty båd til enhver mand (og kvinde)

Det er svært at blive skuffet over Sargo 33, viser test på Øresund. Båden giver en super oplevelse. Båden kan ses på Ishøj fra 31. august til 2. september.

Fjord 36 Express test: Maskulin cabriolet, der kløver bølgerne optimalt

Den seks tons dagsejler skærer bølger, som en kniv i blødt smør, selv med 41 knob, som vi sejlede på Aabenraa Fjord med 700 hk. Den åbne båd var perfekt til denne sommer.

Italienske Invictus ses i Helsingør - vi tester Invictus 200 FX

Maritimt Center i Helsingør har et italiensk bådcenter, hvor vi så på tre af bådene. Invictus 200 FX viste, at den både er tør og sikker. Den 20 fods båd er bred og stabil, men ikke en sprinter.

52 knob i Aarhus med Humber 800 Sport Pro med støjsvag motor

Daniel Bak fra Baadhuset i Beder, syd for Aarhus, forklarer, hvad man får for lidt mere end en halv mio. kroner. Motorbaadsnyt.dk nød acceleration og støjsvag Mercury 300.

Sealine C330 er praktisk, men ikke kedelig - vi sejler i Aabenraa

Vi testede Sealine 330 med en 6-cylindret Volvo Penta-motor. Importør Henrik Reese forklarer om båden, der egner sig til Danmark og produceres hos Hanse Yachts i Tyskland.

Motorbaadsnyt.dk tester Sasga 42 Flybridge i Skovshoved

Den spanske båd til 5,4 mio. kr. har lækker teak og god plads. Båden har nostalgisk fiskerbåd-design og er en robust turbåd. Importør Henrik Juul Petersen fra DBC Marine forklarer.

Sådan sejler Fjord 36 - motorbaadsnyt.dk tester i Aabenraa

Motorbaadsnyt.dk var første bådmedie, der testede den nye Fjord 36, der fuldt sejlklar koster 2,4 mio. kroner. Båden har da også 2 x 350 Mercury-motorer. Vi interviewer her Kasper Reese fra Reese Marin.