Gå til hoved-indhold

Vandscooterkørekort: Hvad skal der til?

Benjamin Kristensen og duelighedsklub.dk i Korsør kommer her med et bud til motorbaadsnyt.dks læsere.

Nimbus-udstilling i Malmø i Pinsen

Fra i dag og frem til 4. juni er der Boat Show i Dockan Marina i Malmø. Det er Nimbus Center for sydlige Sverige, der viser Nimbus 305 og 365 Coupé frem.

Læserbrev: Vandscooterkørekortet er varm luft

En opdeling af speedbådsbeviset har ingen effekt - nærmere tværtimod, mener Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben. Han efterlyser mere kontrol med prøverne.

Udførlig grafik om sikkerhed til søs

Få gode råd til MOB-situationer, den rette påklædning, planlægning og meget mere i ny grafik, der har syn for detaljerne.

Motorbaadsnyt.dk planer 78,6 knob i Spectra 32

Vi var i Sydengland i Lymington og teste Simrad-kortplotter. Det skete på fartuhyreret Spectra 32, der bruges til ræs af skipper Monty Swan, der gav fuld gas.

Kørekort til vandscooter bliver obligatorisk

Fra 1. januar 2018 indføres der et vandscooterkørekort. Det sker som konsekvens af dødsulykke i København, skriver Nordjyske.

Bøjden-Fynshav fejrer historisk mærkedag

I 50 år har færgeruten mellem Bøjden og Fynshav udgjort en genvej mellem Fyn og Sønderjylland. Rederiet Færgen gør jubilæet til en festdag.

 

Tyrkisk færge mister kontrollen

Det gik galt da besætningen om bord på en lille tyrkisk færge, der fragter biler og passagerer over Bosporus Strædet. Der skete kun materiel skade.

227-fods mega-yacht fra Holland

Damen-værftet sender stor luksusyacht på vandet. Her er helikopterplatform samt mulighed for afslapning og mange gæster.

Speedbåd smadres mod klipper i England

Motorproblemer fik mindre speedbåd til at drive mod klipperne i Southsea, Portsmouth, i weekenden.