Gå til hoved-indhold

Politiets nye vandjet testes i det Sydfynske

På forskibet står Marinehjemmeværnet, og det er flotillerne i Faaborg, Svendborg og på Ærø, der gør sig klar til at bemande og anvende det nye indsatsfartøj.

Politiet: Idiotisk fortøjning af motorbåd - video

I Kristiansand lå en motorbåd og smadrede sig ind i kajen i høje dønninger og drev ind i et skoleskib. - Båden var fortøjret idiotisk efter vejrforholdene, siger norsk politi.

Sangerindes fod hang fast i bådebro - druknet

Countryartisten Liv Marit Wedvik blev fundet død i vandet i Risør i Norge. Hun snublede på broen til en båd, og hang fast med foden og druknede.

Tuco modtager ordrer fra tysk selskab

Tuco Marine Group har netop modtaget ordrer på to nye Daughter Crafts. De er bestilt af det tyskbaserede selskab WINDEA Offshore GmbH. Skibene vil gå i charter for Siemens.

 

Nogle har solgt min Bayliner uden jeg ved det

Hvis der er nogle der ved hvor min røde Bayliner 2452 Arriva er henne, vil jeg meget gerne høre fra jer. Den er blevet solgt uden min viden, plus min trailer, fortæller Steen Friis S.

KDY forlader ligastævne i vrede

Efter en stribe sidstepladser til Sejlsportsligaens første sæsonstævne i Skive og en voldsom kollision med Silkeborgteamets båd, valgte KDY’s hold lørdag at tage hjem.

Legater til unge aarhusianske talenter

Ved en reception mandag 4. maj modtog 6 glade unge aarhusianske talenter legater fra Sailing Aarhus Ungdoms- og Talent Fonden. Læs hvorfor.

Sjælland Rundt På Indersiden fylder 20 år

Den 20.-21. juni fejres Sjælland Rundt På Indersidens 20 års fødselsdag. Sejladsen er åben for alle, for motor eller sejl, der har lyst til at kapsejle og nyde det smukke landskab i fjordene glide forbi.

Havneåbning og standerhejsning i Skovshoved

Efter længere tids byggearbejde på Skovshoved Havn, kunne havnen endelig åbnes og Skovshoved Sejlklub holdt standerhejsning.

Svenskere tester 4 x 400 Mercury hk motor i Dubai

En 57 fods åben båd på 8,5 ton får 4 x 400 hk på agterspejlet og accelerationen er kæmpe, fortæller vores kollega, Gustav Morin fra Hamnen.se.