Gå til hoved-indhold

Direktør og medejer Michael Floor træder ud af Floor/Lund Marine

Danmarks mest sælgende Bavaria-forhandler, Michael Floor, 53, forlader Floor/Lund Marine i Aarhus. Jens Meyer er ny direktør og overtager Michael Floors aktier.

Sealine importeres nu af Reese Marin

Reese Marin i Aabenraa har fra 1. januar 2015 fået importen, og eneforhandlingen af de verdenskendte Sealine motorbåde, der i dag produceres af Hanse Group i Tyskland.

Syv stk. J/70 blev ikke solgt

Det er ikke lykkedes Dansk Sejlunion at få solgt de syv Sejlsportsligabåde, som deltog i ligaen i 2014. Men det er OK, lyder det fra Henrik Blakskjær fra DS.

DS vil møde klasseforeningerne

Dansk Sejlunion har indkaldt repræsentanter fra de mange klassebåds-organisationer til et stormøde i Kerteminde Sejlklub d. 18. januar. Er din klasse repræsenteret?

KDY søger koordinator til Royal Sailing Academy

KDY leder efter en koordinator til Royal Sailing Academy. Stillingen er nyoprettet, og du kan selv være med til at udvikle indholdet.

Tysk fragtskib sejler på grund syd for Fænø

Torsdag før nytår stødte det tyske fragtskib "Langeland" på grund ca. 500 meter syd for Fænø, halvanden kilometer øst for Sdr. Stenderup ved Kolding.

Tjek båden - stormstyrke flere steder i landet

Fredag morgen og formiddag varsler DMI om vindstød af stormstyrke og forhøjet vandstand flere steder i landet. Se på kort hvor stormen er værst.

 

Fuld russer styrer 7.000 ton skib ind i molen i Assens

Med en høj meget promille sejlede en russisk kaptajn et fragtskib ind i molen og kajen, da skibet skulle lægge til i Assens Havn mandag aften.

Få tur-erfaring på Oure med Beha, Liebergreen og Kirketerp

Fra 5. april til 27. juni 2015 tilbyder Oure Højskole, at du får mulighed for at lære alle nødvendige kompetencer, så du er klædt på til sejlads på de store vande. Underviserne er topprofessionelle.

Glædelig jul til læsere og annoncører

Her på minbaad.dk takker vi de mange læsere, der hver dag klikker på vores artikler. Vi takker også de mange annoncører, der gør det muligt at vi findes.