Gå til hoved-indhold

Rekord: Speedbådekørekort på 30 minutter

Svendborg: Få et speedbådskort på tre timer! Sådan lyder et af slagstilbudene fra nogle af de firmaer, der tilbyder kurser i speedbådssejlads med en afsluttende eksamen.

 

11 sydfynske øer og fem færger - på en dag!

Få en heldagsoplevelse tirsdag den 25. august 2015 med Fyns Amts Avis, som minbaad.dk har et samarbejde med. Søsiden-redaktør Søren Stidsholt Nielsen er guide.

Motorcykel drøner hen over bølger ved Tahiti

DC præsenterer Robbie “Maddo” Maddison’s “Pipe Dream. Få få dage er den set af over 12 mio. - tjekket markedsføring. Se flot video.

Helikopter henter fire sejlere i Storebælt

Tirsdag eftermiddag udspillede der sig et drama i bølgerne ud for Reersø på Sjælland. Helikopter hentede fire personer, der bar redningsvest.

Sådan starter du en-cylindret Hundested-glødetrådsmotor

At starte en glødetrådsmotor er mere avanceret end at dreje på en almindelig nøgle. Her er flere punkter, der skal gennemføres, før den dunke motorlyd kan høres.

DBC Marine viser Sargo 25 og 36 på Ishøjs Flydende

Når Ishøjs Flydende Bådmesse åbner i slutningen af august bliver det med to finske både fra Sargo, fortæller forhandler Henrik Juul Petersen fra DBC Marine i Skovshoved.

Motorsejlere for vild i Storebælt - reddet af helikopter

To sejlere måtte i nat reddes i land med en redningshelikopter, efter de først for vild på Storebælt, og derefter begyndte at tage vand ind.

Haj angreb top surfer i Sydafrika

Tv-seere, der fulgte søndagens World Tour-konkurrence i surfing i Sydafrika, blev vidner til, at den tredobbelte verdensmester Mick Fanning blev angrebet af en stor haj.

 

Stettin med 2200 kuldrevne heste

Den velholdte veteran er hjemmehørende i Hamborgs museumshavn, Övelgönne. blev bygget i 1933 og brød sin sidste is i 1981.

Raymarine yder nu mere support via facebook

Michael Krumbæk fra Raymarine i Køge lancerer nu en facebook-gruppe, Raymarine support Team