Gå til hoved-indhold

20 sejlere knaldet ved Langelandsfestival

Bådrazzia. I forbindelse med Langelandsfestivalen besluttede politiet at kigge lidt nærmere på bådfolket i området, skriver fyens.dk

Uventet møde i Skotland

Minbaad.dks læsere fik aldrig historier fra Orkney. Det skyldes meget ustabile internet- og telefonforbindelser. Men sidste dag i Skotland fik jeg en uventet gæst, Erik Venøbo.

Sejl ikke gennem Bøgestrømmen - dybde på kort passer ikke

- Jeg vil ikke anbefale både med over 1,8 m dybgang, at gå gennem Bøgestrømmen, forklarer Horsens-sejler Christian Blæsbjerg efter han gik på grund med sin First 36.7.

Båd bygget af 5.000 plasticflasker

Fire mænd har bygget en båd af plastikflasker og vil ved hjælp af pedalkraft sejle fra Tjekkiet til Tyskland. Alt sammen for at sætte fokus på Europas plastikspild. Se galleri.

Tuco i Faaborg tilbyder igen vinteropbevaring af både

Godt nok er det stegende hedt, men det er tid nu at tænke over om du vil ha din båd indendørs, mener Tuco Yacht Værft ApS, der åbner igen op for vinteropbevaring af lystbåde i flotte haller.

Minbaad.dk tager til Orkney

Om kort tid stikker jeg, Katrine, nordpå til Orkney-øerne. Her skal jeg sejle en uge mellem 70 forblæste klippeøer – og jeg glæder mig, selvom temperaturen næppe kommer over 17 grader.

Dreng falder i vandet og flænses af motorskrue fra sin gummibåd

17-årig dreng blev hentet af helikopter i Ballen på Samsø efter skruen ramte ham, efter gummibåd cirklede rundt om ham.

Campisternes indtog i Middelfart Havn

Først lægger campisterne autocamperen ved slæbestedet, og nu lægger campingvognene til ved broerne i Middelfart. Er campingpladsen lukket?

Nu stjæles der ikke længere påhængsmotorer fra Sønderborg Sejlklub

TV Syd forklarer at en alarm vækker hele havnen, hvis en tyv forsøger at stjæle påhængsmotorerne. Unge fra universitet i Sønderborg har fundet løsningen med systemet Fydico.

Nye sejlerbøger til ferien

Mangler du lekture i sommerferien, så er der kommet flere nye bøger. En omfattende håndbog om sejltrim og en ”must-have”-bog om Ib Pors Nielsen til flerskrogsentusiaster.