Gå til hoved-indhold

Vi tester Prestige 750 til 23 mio. kroner i Cannes

Minbaad.dk/BådNyt er i filmbyen og prøver både. Den første vi testede var denne luksuriøse Prestige 750, der sejler med 2 x 1200 MAN-dieselmotorer.

Rungsted Sejlklub får sin første skolebåd

Rungsted Sejlklub har fået foræret en Yngling. Klubben er meget taknemmelige for gaven, og har endnu en Yngling på vej, der dog skal hovedrenoveres først.

Sejlende protest mod sandsugning i Øresund

Firmaet NCC's kritiserede udvinding af råstoffer ved hjælp sandsugere i Øresund, har nu afstedkommet en protestsejlads til Christiansborg d. 28. marts.

Kandidat til DS bestyrelse, Mads Christensen

Som den eneste kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse, genopstiller Mads Christensen. Mads har brugt tid på den nye Sportsbådsliga, et arbejde han gerne vil følge til dørs.

Kandidat til DS bestyrelse, Henrik Voldsgaard

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions bestyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå.

Kandidat til DS bestyrelse – Line Markert

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions betyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå. Her er Line Markerts oplæg.

89 meter yacht lejes for 6,7 mio. kroner - for en uge

Kom om bord på luksusyachten, ´Nirvana,´ en 89 meter lang båd til 1,7 mia. kroner. Den blev sejlet til bådmessen i Dubai.

Hellerup Sejlklub stiller kandidat til DS bestyrelse

Hellerup Sejlklub opstiller den 37-årige Line Markert til Dansk Sejlunions bestyrelse. I alt fire bestyrelsesmedlemmer er på valg til generalforsamlingen d. 29. marts i Horsens.

Stærke protester mod havbrug ved Endelave

Både sejlere, lystfiskere, Horsens kommune og Danmarks Naturfredningsforening kæmper imod planer om et større havbrug mellem Endelave og Æbelø.

Svendborg Maersk tabte 520 containere

I tirsdags skrev vi om containerskibet Svendborg Maersk, der tabte omkring 50 containere i Biscayen. En optælling viser at det er langt flere, nemlig 520 stk. Mange er sunket, men flere driver rundt i Biscayen.