Gå til hoved-indhold

Princess møder op med fem store modeller på Copenhagen Boat Show i Ishøj

Princess viser den største udstilling af Princess modeller nogensinde på sensommerens længe ventede bådudstilling Copenhagen Boat Show. Og der bliver premiere på Premiere af Princess Y72. Og Princess Yachts lancerer den helt nye V50 og V50 Open model.

Lynnedslag fanget på film, da det ramte lystfiskerbåd med syv personer om bord

En 39 fods midterkonsolbåd blev for nylig ramt af lynet 100 sømil ud for Clearwater, Florida. Få øjeblikke tidligere havde skipperen om bord, Glen Rumer, instrueret en af ​​gæsterne om at fjerne sine hænder fra en metalkopholder, en handling han selv mener reddede et liv.

Mitbaadmarked.dk søger aktiv partner

Bliv partner på Mitbaadmarked.dk og vær med til at udbrede kendskabet til sitet, udvikle siden og sparre med udvikler samt passe og udvikle marketingsplaforme såsom Facebook, LinkedIn osv. Nu har du chancen.

Skagerrak: To helikoptere deltog i redningsaktion - men ingen var i nød

En storstilet eftersøgning nær Hirtshals viste sig mandag aften at være forgæves. En slæbebåd skulle eftersigende være i nød.

Reese Marin: Sejlere har forståelse for forsinkelser i levering af både - rykker sommerferie

- Trods svære leveringstider i bådbranchen har køberne en flot forståelse for de forsinkelser vi som bådimportør og forhandler er udsat for hvad angår levering af både, siger Henrik Reese til motorbaadsnyt.dk.

60 fods motorbåd udbrændt på Egå Marina - se video

En brand hærgede tidligt mandag morgen på Egå Marina. Det gik ud over en 60-fods-båd, fortæller Brian Arendtsen, indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, som blev kaldt ud til branden omkring klokken 4.30, skriver TV 2 Østjylland.

Codan fik hævet Princess 37 på Sydfyn - se billedserie

Ud for kysten ved Åbyskov lå motorbåden Madonna af mærket Princess 37 på havets bund ni meter under havoverfladen, efter den forliste i onsdags, hvor ingen personer kom til skade. Bjærgningsarbejdet koster cirka 200.000-250.000 kroner, skriver Fyns Amts Avis.

Princess 37 sank på ni meter vand på Sydfyn - to om bord blev reddet

- De opdagede først, at båden var sprunget læk, da motoren gik i stå, og sammen med dem i den anden båd prøvede de at øse sig ud af det. Men det lykkedes ikke, siger Søren Andersen til Fyns Amts Avis.

Udlejningsbåde rammer fastliggere i Christianshavns Kanal

- Pludselig hører jeg et ordentligt drøn. Det kan virkelig lyde voldsomt, når der fart på. Men da jeg kommer hen og ser til det, er den anden båd bare sejlet videre, siger en bådejer Klavs Nordbirk, der er Kajformand for Kaj 2 i Christianshavns Kanal.

Stor motorbåd Delta 88 Carbon susede igennem smalt stræde i Norge med for høj fart

Der var klippeskær på hver side, da millionstor motorbåd kom ulovligt halvplanende i Norge. En læser filmede optrinnet.