Gå til hoved-indhold

Stærke protester mod havbrug ved Endelave

Både sejlere, lystfiskere, Horsens kommune og Danmarks Naturfredningsforening kæmper imod planer om et større havbrug mellem Endelave og Æbelø.

Svendborg Maersk tabte 520 containere

I tirsdags skrev vi om containerskibet Svendborg Maersk, der tabte omkring 50 containere i Biscayen. En optælling viser at det er langt flere, nemlig 520 stk. Mange er sunket, men flere driver rundt i Biscayen.

Gæt et fyrtårn

Vi har igen modtaget et foto af et smukt fyrtårn fra Lars Oudrup. Kan du gætte hvilket?

Bådhuset sælger to RIB til erhvervsbrug

En Adventure V-650 og Humber 11 meter er solgt til hhv. Vejle og Marselisborg, fortæller Henrik Bak fra Bådhuset.

Flotille sejlads med Langturssejlerne til Kanaløerne

Foreningen til langtursejladsens fremme har haft stor succes med deres ture til Skotland og Skt. Petersborg. I år går turen fra Marstal til Guernsey.

Nyt Optimum startur med gode detaljer

De populære Optimum starture er kommet i en ny og mere avanceret version. Bl.a. kan uret vibrere ved start, og knapperne er blevet mere betjeningsvenlige.

Ny Marex 375 til september

Det norsk ejet Marex sender i år en ny motorbåd på markedet. - Båden bliver, som andre nye Marex-både produceret på nyt, moderne værft i Litauen, siger importør Henrik Reese.

DS teamer op med tur- og langturssejlerne

Danske Tursejlere og Foreningen Til Langtursejladsens Fremme bliver associerede medlemmer af Dansk Sejlunion. Aftalen skaber et stærkt fælles talerør for sejlsport og tursejlads.

Sejlsportens usynlige helte: Irene Schwartz fra Vedbæk

I de følgende måneder tegner vi en profil af sejlsportens usynlige helte. Frivillige ildsjæle der bruger tid på at gøre noget for andre. Vi starter med ungdomsleder Irene Schwartz fra Vedbæk Sejlklub.

Dansk Sejlunion fyrer turkonsulent

Carsten Breuning, der har været turkonsulent i Dansk Sejlunion siden 2011 er blevet opsagt. Det er underskuddet på 700.000 kr der skal dækkes ind.