Gå til hoved-indhold

Politiet: Hvem ejer to påhængsmotorer?

Politiet i Syd- og Sønderjylland beder nu om hjælp til at få identificeret to påhængsmotorer, som er fundet hos en polsk mand. Identificeres motorerne ikke slippes polakken fri af varetægtsfængsling.

 

Barn hængt til tørre

Normalt bruges en bådsmandsstol i havnen, medmindre man sejler solosejlads jorden rundt. Barnet her, fik lørdag en tur i masten på vej nordover fra Tuborg havn. Det ser sjovt ud, men er det sikkert?

Ramte mole med speedbåd - gashåndtag satte sig fast

En lille alu-speedbåd med tre børn og en voksen om bord, hamrede fredag ind i en stenmole ved Lynæs Havn. 11-årig dreng er uden for livsfare. - Redning gik virkelig hurtig, siger en kilde til minbaad.dk.

Minbaad.dk i Saint Tropez - gæt en båd fra blærerøvsbyen

I Sydfrankrigs perle, Saint Tropez, mødte minbaad.dk i går denne smukke motorbåd af en type, som vi ikke kender. Gør du det?

Nyt job: Dansk Sejlunion søger konsulenter

Efter Christian Steffensen gik til Dansk Golf Union og Allan Borch Madsen også søgte nye græsgange, søger DS nu to nye konsulenter til hhv. uddannelse og træning, og en til at hjælpe klubberne i gang med nye tiltag.

Med 20 spækhuggere på bagsmækken

Det er ikke kun lystfiskere fra Thy der møder spækhuggere. Et amerikansk ægtepar fik følgeskab af 20 af de store hvaler ved Mexicos kyst, der fik en freeride i kølvandet af deres båd.

600 år tager det før en flaske forsvinder til søs

Sejlere skal tænke sig om før de smider affald i vandet. En norsk plakat demonstrerer hvor lang tid det tager før affald forsvinder.

Sådan fik Drabant 24 nyt look med sprøjtemaling

En orange-rød Drabant 24 var uhelbredelig mat i fribordet, men nu har Boatclub.dk i Middelfart sprøjtemalet den. Bådebygger Mikael Bruun forklarer hvordan man udfører den nye trend.

Far og datter falder i vandet og dør efter førerløs speedbåd angriber

En tragisk bådulykke kostede søndag den 51-årige englænder Nick Milligan og hans 8-årige datter Emily livet, da familiens speedbåd tippede over i floden Camel Estuary, England.

Forår over Lillebælt

Lars Oudrup er så priviligeret at bo i lige vandkanten ved Lillebælt. Han fangede her til morgen Kongeskibet i solopgangen.