Gå til hoved-indhold

18-årige savnes - gummibåd nu fundet ved Endelave

Jacob Hjerrild og Rasmus Banke Jørgensen sejlede i aftes ud fra Juelsminde i en sort gummibåd og de er ikke er set siden.

 

Yamaha på Bakken med vandscootere og motorbåde

Motorcyklister skal få øjnene op for Yamahas produktlinje af bådmotorer og vandscootere på Bakken på lørdag, fortæller Preben Hansen fra Yamahas bådafdeling.

Er store flerskrogsbåde kun til tursejlads?

Sejlere med store flerskrogsbåde kan vælge mellem to klasseforeninger. Men begge foreninger fokuserer på tursejlads, så kapsejlere skal måske vælge foreningerne helt fra.

Video: Se Nacra F18 vælte og ramme anden båd

Det er åbenbart ikke så ligetil at sejle katamaran. Se to hollandske både komme i nærkontakt. Skidt for nerverne og ikke helt ufarligt...

Bådhuset ny importør af Galia motorbåde

Bådhuset fra Beder ved Aarhus har indgået kontrakt med det polske Galia værft på både med udenbordsmotorer, der har et stort program.

Skolebåd kæntrer ved Portugals kyst - to døde

To meldes omkommet efter et forlis ud for Portugals kyst onsdag. Lokal sejlerskole om bord en X-442, blev overrasket af kraftig vind og store bølger.

Tag VHF/SRC kursus på nettet

Nu kan du nemt og billigt forberede dig til Søfartsstyrelsens SRC-prøve online. Dansk Sejlunion og Marstal Navigationsskole har lavet kurset, der åbner på mandag.

Götakanal - nu med flere tilbud til sejlere

Mange sejlere opfatter Götakanal som en oplevelse, frem for en transportstrækning. Det har AB Göta kanalbolag taget konsekvensen af, og udbygget gæstehavne og sørget for flere oplevelser.

Bengt-Erik Iversen ny journalist på minbaad.dk

Nordmanden Bengt-Erik Iversen er en af Nordens mest erfarne

motorbådsjournalister og nu er han også her på siden. Han arrangerer Nordisk Bådtest, hvor minbaad.dk deltager fra Danmark.

Ny sejlklub i Rungsted - uden bridge og business

10. marts 2013 fik Rungsted en ny sejlklub. I modsætning til den eksisterende klub på havnen, KDY, vil den nye klub kun have fokus på at sejle, og det skal være nemt og sjovt - for 200 kr. om året.