Gå til hoved-indhold

Stor sejlerfest venter: Torsdag skydes The Tall Ships Races i gang - vær med i Esbjerg og Aalborg

En folkefest af de helt store er på programmet. Torsdag til søndag byder Esbjerg nogle af verdens flotteste sejlskibe velkomne, mens Aalborg sidst i juli afslutter festen med Danmarks største fyrværkeri.

Museet for Søfart rykker udendørs - tag på sejltur og byg skibe med hele familien i Helsingør

En aktiv sommerferie. Det er, hvad Helsingør-museet lægger op til med deres nye sommerprogram. Aktiviterne er gratis, når museumsbilletten er betalt.

Tyske turister finder ubemandet RIB ved Ærø - kender du ejeren, spørger politet

Tyske turister har mandag aften fundet en båd, der drev rundt uden personer ombord i farvandet mellem Ærø og Tyskland. Det oplyser Fyns Politi, som meget gerne vil i kontakt med personer, der kan hjælpe med at identificere bådens ejer.

Rønnow: Sommertur - lad tilfældighederne råde

Ved sejlads for sejl må vi sande, at det er kunsten at rejse langsomt. Når vi synes, at der er skred i båden, går det ikke hurtigere, end vi kan løbe, blogger Claus Rønnow fra Sundby Sejlklub på Amager.

Skipperi har nu månedsvis abonnement på deres 34 delebåde

Tidligere har Skipperi, der råder over 34 motorbåde i 10 havne i Danmark, kun tilbudt abonnement på sæsonbasis, men nu er der kommet en prismodel på en måned ad gangen, da det er kundernes behov, forklarer landechef for Skipperi, Bo Hilding, til motorbaadsnyt.dk.

 

 

Aktionsstyrken anholder bådtyv - nu får han fire måneders fængsel

En 41-årig mand fra Midt- og Vestjylland skal bag tremmer, efter han i juni sidste år blev anholdt under en større aktion 700 meter ud for Handbjerg Marina, hvor han var i en stjålet båd.

24-årig sejlede spiritussejlads under Rock Under Broen - politiet stoppede mange både

En 24-årig mand modtog flere sigtelser af politiet, som fredag kontrollerede både i vandet i forbindelse med festivalen Rock Under Broen. Motorbaadsnyt.dk deltog som tilskuer i en båd, sammen med et par hundrede andre både. Vi så politiet stoppe flere motorbåde.

Sejl ikke i en brandert til Rock Under Broen i Middelfart - politiet møder op og måske med droner

Hvis man har planer om at se Rock Under Broen fra vandsiden lørdag og søndag, skal man være opmærksom på, at politiet kommer til at være ekstra meget til stede på vandet for at sikre, at søloven bliver overholdt, skriver fyens.dk. Ved promille på over 2 kan du miste båd.

Motor gik i stå på gummibåd - mand sprang i vandet for ikke at blive ramt af 195.000 ton skib

En video fra Southampton viser at en mand bliver tvunget til at forlade sin båd for at undslippe et 195.000 tons tunge fragtskib, der hverken kunne stoppe eller ændre kurs på kort tid.

 

Swift Trawler 48 - bygget til at nå nye horisonter

600 sømil kan Beneteau-båden sejle på én tank. Det gør det muligt at sætte kursen mod nye oplevelser langt fra hjemhavnen. Se Beneteaus egen video om båden.