Gå til hoved-indhold

Ny oval bordgrill Cobb Supreme kører langt på 'literen'

Går du op i hvor langt din bil kører på literen? Hvis ja, så er den nye model Cobb Supreme noget for dig, da den kun bruger 18-20 briketter til 2-3 timers grill, fortæller Palby Marine.

Galleri: 31 fotos fra Boot

1650 udstillere er på Boot frem til på søndag. Du kan derfor stadig nå at se både og udstyr. Se vores galleri fra Düsseldorf.

Sådan fungerer en Princess 98 - vi er om bord på Boots største båd

Sejlerfilm.dk og minbaad.dk besøgte en Princess 98 til 70 mio. kr. Vidste du at de 2 x 2400 MTU-motorer let sluger 800 liter diesel i timen. Peter Vinther fra Princess i Hundige viser rundt.

Sportschef: Unge talenter skal træne mere

Sportschef Thomas Jacobsen efterlyser en kulturforandring i dansk sejlsport, hvis vi fortsat skal udvikle olympiske medaljetagere. Træningsmængden skal skrues i vejret.

X-332 klubben har haft vokseværk

I foråret 2011 skrev vi om X-332 klassen der var ved at stifte en klasseforening, og deres efterlysning af flere X-332-sejlere. Nu er der 23 medlemmer.

Årets Virtual Skipper: De får kamp til stregen

Så er der åbnet for tilmelding til årets Virtuel Skipper sejladser. Sidste års vinder Bent Hansen er kampklar, og de får kamp til stregen, fortæller han til minbaad.dk.

Glatførekursus - med sejl på

Båden er på land, isen kan ikke bære endnu, og der er alt for lang tid til sæsonstart. Men så kan man jo sejle på land. Blokart på Amager kører endnu – med eller uden sne.

Rønnow: Held i uheld - vi er overladt til os selv

Når vi er på vandet, ved vi, at vi inden afgang skal have gjort alt, hvad vi kan for at forebygge uheld eller havari. Vi ikke bare ”køre ind til siden og vente på Falck”. Ny klumme fra Claus Rønnow.

13.000 delvist ødelagte både til salg efter Sandy

Salget er i gang efter den grusomme orkan den 29. oktober, hvor 65.000 både blev beskadiget i New Jersey, New York, Connecticut bl.a. 13.000 af dem er nu til salg.

Masser af foredrag om eventyr-sejlads og VIP-dag på Messe C

Lars ”Charlie” Mortensen beretter om udlevelsen af sin gamle drøm om at sejle i Kaptajn Cook’s kølvand. Læs om foredrag og andet på udstillingen i Frederica fra 22. februar.