Gå til hoved-indhold

Hundige-ulykken: De fire sejlere druknede

Undersøgelserne af de omkomne viser at alle var druknet og dermed ikke døde af kvæstelser. Poltiet fandt ingen GPS eller navigationsudstyr. Mobiltelefoner døde 00.15.

 

Natsejlads kræver skarphed

Natsejlads kræver, at du er skarp. Der må ikke gå hygge i den, siger Sten Emborg fra Søsportens Sikkerhedsråd, der nu kommenterer på den tragiske ulykke i Hundige. Se foto af båden i Nyhavn.

Fire nye italienske Chranchi-både i Cannes

Se Chranchi's fire nye motorbåde på Cannes Boat Show den 11-16. september, herunder den nye Panama-serie. Du kan møde importøren ShipShape i Cannes.

Ny bog om dansk families sejltur i Middelhavet

17. september udkommer 'Skibet er ladet med eventyr - to år i Middelhavet'. Malene Wilken tog med mand og to børn på tur i en Vindö 40.

TV: Fører kastet væk fra rattet - fem på hospital

Pas på kræfterne. Båd kommer ud af kontrol, og passagererne væltes omkuld og slynges rundt i båden, som var de tøjdukker. Uheldet skete i Missouri i USA.

 

Ulykke mellem vandscooter og gummibåd

Ved Norsminde sejlede en vandscooter og en gummibåd sammen så blodet sprøjtede. Forinden sejlede vandscooteren rundt om det ældre ægtepar i gummibåden.

Der findes 17 hajarter i Danmark

Den mest almindelig haj herhjemme er pighaj. Der findes 466 hajarter i verden.

Konen styrede - manden fik spritbøde i Sverige

Dansk par vil ikke betale bøde som manden, der var beruset fik. Konen styrede motorbåden, men manden gav en kommando og det blev dyrt.

Ti købere har lagt tilbud hos Nimbus Boats

Mindst ti firmaer har lagt et købstilbud til svenske Nimbus Boats, der gik konkurs 3. juli. To kinesiske firmaer er blandt de købsinteresserede.

Pas på din hund – især på sejlturen

Mange tursejlere vil ikke undvære at have hunden med på tur. Men der er visse forholdsregler der skal overholdes, hvis turen skal blive god – også for hunden.