Gå til hoved-indhold

Har du tjekket din varmeblæser fornylig?

Det var sandsynligvis en defekt varmeblæser, der udløste brand på en Bayliner 34 i Kerteminde. Under branden drev båden fra en bro til en anden og antændte fortøjningspæle.

West Bådudstyr åben igen - John Westerlin nu eneejer

Da West Bådudstyr gik konkurs i oktober 2012 var det med to ejere, nu har John Westerlin købt firmaet tilbage af banken, oplyser han til minbaad.dk.

TV: Genial brandslukning af speedbåd

1,84 mio. har allerede set ÝouTube-klip fra 27. december, med en speedbåd, der sender bølger ind over en anden speedbåd og slukker brand på en sø i New Zealand.

 

Pro-Safe var i Ukraine: Østeuropæisk kvalitet holder

Pro-Safe direktør fra Korsør, Søren West, har før jul besøgt BRIG fabrikken i Ukraine. Læs hans beretning fra landet, hvor parlamentet bruges som boksering og gummibåde er en eksportvare.

Den svære kunst at ankre

Når man praktiserer "vild camping" i sin båd, er der uskrevne regler der skal følges, for ikke at gøre sig grundigt upopulær. Det er f.eks. ikke smart at lægge sig klos op af en anden båd, fortæller Katrine Bertelsen.

Nytårsgave: Kaskoafgift op med 34%

Folketinget vedtog den bebudede forhøjelse på 34% af afgiften på kaskoforsikringer på lystfartøjer d. 19. dec. Afgiften træder i kraft fra 1. januar, og det giver forsikringsselskaberne ekstra arbejde.

West Bådudstyr gik allerede konkurs i oktober

Der er et lukket skilt foran West Bådudstyr i Køge og telefonen er nedlagt. En af landets største Suzuki-forhandlere har drejet nøglen om, det skete allerede i oktober. Opdateret 22.12.

ØRC 2013: Vi skal ha´det sjovt

ØRC Race Committee har evalueret på årets sejlads, og er sprængfyldt med nye ideer. Et sommertræf på Samsø er på tegneblokken, og så vil de gerne have input fra sejlerne.

Yachtbroker Fyn og Fyns Yachtbureau smelter sammen

YachtBroker Fyn og Fyns Yachtbureau fra Svendborg slår sig sammen fra 1. januar under navnet YachtBroker Fyns Yachtbureau.

Lov vedtaget: Kaskoafgift op med 34%

Afgiftsforhøjelsen på kaskoforsikringer til lystbåde blev vedtaget onsdag i folketinget. Nu får bådejere med kaskoforsikring en 34% afgiftsforhøjelse pr 1. januar, og skal også betale for Grønland.