Gå til hoved-indhold

Pro-Safe går i luften med webshop

Den teknologiske tidsalder buldrer derudaf og hos Pro-Safe i Korsør vil man med på beatet med en ny hjemmeside kombineret med en webshop.

Huslejesag: Hellers fik medvind i Sø- og Handelsretten

Hellers Ýachtværft har vundet mere end en halv sejr over konkurrencemyndighederne og Kammeradvokaten. Sag skal gå om og Kastrup-firmaet skal ikke betale 850.000 kr. her og nu.

Vedbæk Havn udvides med 160 bådpladser

Et flertal i Rudersdal Kommunalbestyrelse giver havnen mulighed for at udbygge fra 460 til 620 bådpladser i 2014. Kun SF stemte imod.

Cope Marine vil passe din båd og bundmale den

Et nyt firma i bådbranchen som varetager alt fra opbevaring i Ringsted og transport, rådgivning og bundmaling, ser nu dagens lys.

 

Yamaha giver den gas på udstilling i Fredericia

Danskerne downsizer, når det gælder nye biler, og den tendens ses også på bådmarkedet, oplever Yamaha Motor Scandinavia.

Reese Marin udstiller ny Marex 320 i Hamborg

Der er verdenspremiere på den nye Marex 320 Aft Cabin Cruiser på den internationale bådudstilling i Hamborg, Hanseboot, fra 27. oktober til 4. november.

Rekorddeltagelse til DM i Fladfisk i Onsevig

Rekorden blev en Pighvar på 2525 gr. da 160 både og 440 sportsfiskere konkurrerede i weekenden om at fange den tungeste fladfisk, til årets DM i Fladfisk ud for Onsevig Havn på Lolland.

Årets ØRC var en fest - se sjove fotos

Stemningen kogte ved dette års ØRC, hvor mere end 48 besætninger deltog og bidrog til den store fest med over 220 festlige sejlere fra Øresunds klubberne. Se fotos.

Ferretti vil lave værft i Kina

Det italienske yachtværft Ferretti, der er kendt for sine dyre luksusyachter, vil etablere et nyt værft i Kina, der skal bygge yachter til nyrige kinesere.

Projekt: Få vind i sejlene - foredrag i Svendborg

Dansk sejlunions projekt ”Få vind i sejlene” er sat i søen for at få flere glade sejlere, få flere både på vandet og få mere liv i havnen. Svendborg Sunds Sejlklub inviterer til inspirationsaften.