Gå til hoved-indhold

Drønede ind i betonpille - slynget ud af båd der synker

En 36-årig mand og hans 26-årige kæreste er bragt til Rigshospitalets Traumecenter, efter at de tirsdag aften sejlede ind i en betonpille ved Langebro i Københavns Havn.

Vallensbæk-formand frygter vindmøller i Køge Bugt

Formand Anja Olsen fra Vallensbæk Sejlklub er dybt bekymret for at der planlægges et kæmpe område med vindmøller på kapsejladsbanen. Nu reagerer klubben. Interview.

DMI: Varmere vejr i næste uge

Vejret bliver bedre til tursejlerne »Alt i alt er det en lille pil opad, men vi går ikke fra dårligt vejr og til decideret sommervejr«, siger Jørn Thomsen fra DMI.

 

Tursejlerne forkorter ferien i blæsevejret

- Det hårde vejr i Danmark fører sejlerne til deres hjemhavn før planlagt, siger minbaad.dks Katrine Bertelsen, der er på tur i en Ballad.

Fordomme om RIB aflives med ribklubben.dk

Niels Kold Nielsen og Mikael Kruse Jensen giver mere viden til danske sejlere med den virtuelle klub, www.ribklubben.dk

 

Konflikt: Motor kontra sejl

Sommeren er højsæson for sejlads, i både motor- og sejlbåde. Desværre har nogle motorsejlere lidt problemer med at vide hvad man må og ikke må. En læser blev chikaneret ved Hellerup.

Mød OL-sejlerne i Weymouth

Skulle du komme forbi Weymouth i Sydengland under OL-konkurrencerne er alle danskere velkomne i Dansk Sejlunions ”TORM Meeting Point”, hvor OL-sejlerne mødes.

Sejlertræf for nordisk kystkultur

Op mod 80 skonnerter, kuttere, spidsgattere, krydsere og andre klassiske fritidsfartøjer fra hele Norden tager på torsdag hul på tre dages Nordisk Kystkulturtræf i Ebeltoft.

Brand på verdens (måske) største sejlskib

Lørdag udbrød der brand på EOS, der er et af verdens største sejlskibe. Båden der anslås at koste 900 mio. kr, lå for anker ud for Ormøya i Norge ved Oslofjorden.

Nye vindmøller tager vand fra sejlerne - se hvor

I en ny rapport, som DR Nyheder viser, udpeger Havmølleudvalget nu 16 mulige placeringer for havmølleprojekter. Køge Bugt er et af stederne. Sejlere vi har talt med, er skeptiske.