Gå til hoved-indhold

Sejlsportsjournalist Jakob Johannsen er død

Nekrolog. Den 64-årige sejler og far til fire børn og en voksen datter døde i dag efter længere tids kræftsygdom. Jakob Johannsen skrev godt og havde stor betydning for Drageklassen.

Ny gratis app SejlSikkert gør turen mere sikker

Hvordan er strøm- og vindforholdene, hvor er forsvarets skydeøvelser? SejlSikkert er en ny app fra TrygFonden, Søfartsstyrelsen, Søsportens Sikkerhedsråd, DMI og forsvaret.

Dragør Baadeværft fejrer 100 år - reception 12. maj

- Vi brænder stadig for det gamle håndværk, siger bådebygger Dirch Petersen, der er 3. generation på Dragør Baadeværft, der også ejes af Morten Østergaard. Åbent Hus 12. maj. Opdateret 19.24.

Næsten 100.000 månedlige besøg på minbaad.dk

Besøgstallet stiger på minbaad.dk med 27,69 % til 98.409 per måned, viser GoogleAnalytics. Minbaad.dks artikler er sandsynligvis nu det mest læste blandt danske bådmedier på nettet.

Ny foredragsportal for lystsejlere

Sejlere med smag for foredrag om bådstof får i dag en portal: www.baadforedrag.dk. Tidligere journalist på minbaad.dk, Morten Terf Andersen, står bag.

 

Skagen-båd vinder Superyacht pris - fotos

Ved superyacht-industriens Oscar-show blev Shooting Star kåret som vinder i Istanbul i Two-deck & Open Semi-displacement or Planning Motor Yachts. Fart og design imponerede jury.

Marex-både på Tysklands største flydende messe

Vil du på en stor, flydende bådudstilling, så er er der Hanseboot Ancora Boat Show fra 1. juni i Neustadt, fortæller Henrik Reese.

Miner springes nu væk i Langelandsbæltet

Det danske minerydningssystem testes fra inspektionsskibet THETIS i Langelandsbælt. Foreløbig er fire gamle miner fundet. Minerne bortsprænges i eftermiddag.

Fyn til Søs udstilling vil være størst i Danmark

Fyn til Søs 9. og 10. juni i Svendborg havn, går efter at være den største flydende bådudstilling, siger medarrangør Heine Hilbrecht til minbaad.dk.

Rønnow: Oplevelserne er lige foran dig

Det behøver ikke at være delfiner på Atlanten – det kan være marsvin i Kattegat. Det behøver ikke at være det særlige lys på Amalfi-kysten – det kan være en smuk solnedgang over Helnæs.