Gå til hoved-indhold

To skibe sejler sammen - video

I 2010 kolliderede sværgodstransporteren Paula med containerskibet Wec Van Ruysdael ved en udfletning i nærheden af Moerdjik i Holland.

Sejladsudsigten på iPhone

Nu kan du få en ny version af Farvandsvæsenets sejladsudsigt til din iPhone eller Ipad. Og den er gratis.

Forskningsskib kan sejle 10.000 sømil på én tank

Freire Shipyard, i spanske Vigo, har bygget verdens største og mest avancerede privat ejede forskningsskib - Pegaso, der er udstyret med en mini-ubåd og har plads til 32 besætningsmedlemmer og forskere.

Bliv Danmarksmester i tørsejlads

Hold kapsejladsformen ved lige til vinter, og hyg dig indendøre med kammeraterne fra sejlklubben. Din sejlklub kan deltage gratis i DM for hold.

Båd eksploderer i Næstved efter gas i kabinen

En eksplosion i havnen i Næstved gav fredag et brag fra en lille lystbåd, hvor en varmeovn havde lækket gas ud i kabinen. Vragdele spredt 50 meter ud. Mand var om bord under ulykken.

Sådan søsætter man ikke et skib

Båd var ved at synke da den blev sat i vandet i Kina. Se 40 sek. video.

Ny lystbådehavn ved Hotel Christiansminde?

Svendborgs borgmester Curt Sørensen ( S) smider et utraditionelt forslag ind i debatten om byens manglende lystbådepladser.

 

Surfede med tunge Flemming 65 i Marstrand

Vi blev sendt til Marstrand af BådNyt for at teste Flemming 65 til 24,5 mio. kr. Den 60 ton tunge amerikaner kunne faktisk surfe i store bølger med 2 x 800 MAN dieselmotorer.

120 både til DM i Fladfisk

DM i Fladfisk for små- og lystbåde gik forrygende med 120 både og 315 deltagere, ud for Onsevig på Nordvestlolland. - Der er start som i kapsejlads, fortæller Peter Dan Petersen. Team Løgn vandt bl.a.

 

Verdens største superyacht savner havneplads

Antibes havn har afvist den 170 meter lange Eclipse. Eb.dk/minbaad.dk tegner et portræt af Roman Abramovich lystbåd til 3,5 mia. kroner.