Gå til hoved-indhold

Garmin får nu On-board servicecenter i Danmark

BM Marine Service i Køge bliver det første autoriserede Garmin On-board servicecenter i Danmark.

 

Filmfolk klemt fast ved Antarktis - nu reddet

Fire brasilianske filmfolk er blevet reddet af den chilenske flåde, efter at deres fartøj blev fanget i isen ved Antarktis.

W3 forsynes nu med maling fra Tempo Bådudstyr

W3 på Østerbro i København har med Tempo Bådudstyr indgået samarbejde, så W3 kan sælge mange af de mest benyttede malervarer til forårsklargøringen.

 

Politiet: Hvem ejer denne kasse?

Helt nye Raymarine instrumenter og en kasse med Hempel bådplejemidler er fundet i Polen, fortæller politiassistent Flemming Djernæs, der efterlyser ejeren gennem minbaad.dk.

 

Fra Claus V til ShipShape i Rungsted

Claus V-ansatte blev fyret da københavner-butikken lukkede efter den druknede. Nu er Bo Ebsen hyret i ShipShape. Og tidligere Claus V-ejer Tim Refsgaard er hos Engholm.

Hvad er hvad i sejlads - se maritime ordbøger

Hvad er et gangspil? En slags rollator? En løjert? En fræk fyr måske? Er et nathus det lille hus? Der findes mange sære maritime udtryk, læs med her og bliv klogere.

Enhedslisten vil have lodspligt på skibe under 80 meter

Enhedslisten har stillet et beslutningsforslag i Folketinget om, at der indføres lodspligt på skibe under 80 meter, efter et skib påsejlede Jernbanebroen i Aalborg. Den var kun 75 meter, men forvoldte alligevel stor skade på broen.

 

Odense-firma åbner Bådkommissæren

43-årige Søren Nielsen fra Odense Marine Center har overtaget det tidligere konkursramte Bådkommissæren, der nu omdøbes til Havnens Marine Center, fortæller den nye ejer til minbaad.dk.

Ketner Outdoor konkurs - 22 ansatte er opsagt

Steen Grønlund fra Ketner Outdoor siger til minbaad.dk, at konkursen bl.a. skyldes, at et søsterselskab efterlod en regning på 10-11 mio. kr.

Sådan parkerer sejlerne i Rungsted

En hr. Stenfeldt glemte at trække håndbremsen ved Rungsted Havns jollested. Vi lader billedet stå et øjeblik. Opdateret lørdag kl. 9.50.