Gå til hoved-indhold

Storm over Danmark –forhøjet vandstand

Søndagens storm over Danmark var heftig, men skaderne er til at overse. Nu er der varsel om forhøjet vandstand i Limfjorden og Øresund, så det er på tide at få tjekket fortøjningerne.

394 fods superyacht vækker opsigt på Mallorca

Vi møder alu-superyachten A, som kan sejle 27 knob. Hun har 24.000 hestekræfter og ejes af den russiske milliardær Andrey Melnichenko på 39 år.

To døde i speedbåd efter kæntring med 210 km/t

To mænd blev onsdag dræbt i en ulykke i første afdeling af Key West Super Boat World Championships.

Surfede på 27 meter høj bølge - video

44-årige Gareth McNamara har surfet på den måske højeste bølge, at en surfer har været på. Det skete mellem Lissabon og Porto. 25 sek. video.

Boatclub fik lynhurtigt fyldt hal op i Kolding

Minbaad.dk tog til Kolding og oplevede udsolgte bådpladser i en hal på 1800 kvm i det nystartede Boatclub. En Molich 10-meter var netop sat i stand af bådebygger Tommy Bloch-Larsen.

Dansk superyacht i kulfiber dyster om ny pris

Shooting Star til 138 mio. kroner, bygget på Danish Yacht, havde succes ved udstilling i Cannes, nu vises den 112 ton lette båd ved Fort Lauderdale International Boat Show.

To skibe sejler sammen - video

I 2010 kolliderede sværgodstransporteren Paula med containerskibet Wec Van Ruysdael ved en udfletning i nærheden af Moerdjik i Holland.

Sejladsudsigten på iPhone

Nu kan du få en ny version af Farvandsvæsenets sejladsudsigt til din iPhone eller Ipad. Og den er gratis.

Forskningsskib kan sejle 10.000 sømil på én tank

Freire Shipyard, i spanske Vigo, har bygget verdens største og mest avancerede privat ejede forskningsskib - Pegaso, der er udstyret med en mini-ubåd og har plads til 32 besætningsmedlemmer og forskere.

Bliv Danmarksmester i tørsejlads

Hold kapsejladsformen ved lige til vinter, og hyg dig indendøre med kammeraterne fra sejlklubben. Din sejlklub kan deltage gratis i DM for hold.