Gå til hoved-indhold

Se ti både til under 100.000 kroner

Er du til kølbåde, der ikke koster alverden, så har dinepenge.dk lavet et billedgalleri med billige, brugte både.

Floor Marine giver nu et halvt års garanti på køb af brugte både

Floor Marine i Århus vil som første danske bådforhandler, introducere en garanti på brugte både, gældende i op til 6 måneder. - Det skal give mere tryghed for køberen, siger Michael Floor.

Drenge sprang i vandet fra legetøjsgummibåd

Et par 15-årige drenges sejlads i en gummibåd ved Hundested forårsagede sent mandag eftermiddag noget storalarm på Sjællands nordkyst.

 

Hidtil største overskud hos Thrane & Thrane

Thrane & Thrane fik i 2010/11 et overskud på 134 mio. kr., det bedste regnskab i satellitkommunikationsvirksomhedens 30-årige historie. Omsætningen steg 4 procent og landede på 1.093 mio. kr.

 

Boatindex - nyt bådmarked

Jordomsejler Jan Bertelsen har nu kastet sig ud i et nyt bådmarked, hvor der er indbygget prisovervågning.

Søredning og miljø i fare hvis hjemmeværnet lukkes

Hvis politikerne gør alvor af at lukke Hjemmeværnet, vil Danmark ikke længere være i stand til at opfylde sine internationale forpligtelser på havmiljøområdet, men sejlere rammes også.

Tuco katamaran skal reducere olieforurening

SWORC A/S har indgået kontrakt med Faaborg-firmaet TUCO ApS, der skal producere det første specialfartøj til olieopsamling på lavt vand - SWORC (Shallow Water Oil Recovery Catamaran).

 

Marex og 150 andre bådtyper ses i Nordtyskland

Reese Marin fra Aabenraa udstiller på Ancora Marina flydende udstilling i Neustadt fra 26. til 28 maj. Hanseboot står bag og der er gratis entré.

Eclipse til 4,5 mia. kroner blev Årets Superyacht

Abramovitchs superyacht Eclipse er kåret som Superyacht Of The Year. Superyachten, der har kostet mindst 800 millioner dollar – eller 4,5 milliarder kroner - er bygget på Blohm + Voss værftet i Hamborg.

 

PR til bådbranchen

For første gang i Norden er der startet et PR- og kommunikationsbureau inde for båd- og motorbranchen. Norske bådjournalister står bag.