Gå til hoved-indhold

Danskerne er vilde med Sveriges Göta Kanal

Af de hundredvis af udenlandske både, der passerer Göta kanal hvert år, er der flest danske både. Læs alt om at sejle på den 190 km lange kanal med 58 sluser. Dansk båd nr. 100 får præmie i år.

Smuk velholdt motorbåd fra Langelinje

Den 42-årige arkitekt, Anders Rugaard, kom i 2007 ind i motorbådssejlads på den hårde måde. Københavneren købte nemlig i det år, en misligholdt motorbåd, der krævede meget istandsættelse.

 

Hvem vil dele motorbåd?

Bruno og Katrine Christensen Dumas søger efter motorbåds-sejlere, som vil dele. Læs deres eftersøgning her.

Snart sorte tal på bundlinjen hos Beneteau

Beneteau-pilene peger nu den rette vej. Den franske bådgigant Groupe Beneteau styrker igen resultatet og nærmer sig balance i regnskaberne.

Dansk heavylift skib taber færge - tre kvæstet

Ulykken indtraf i den irske havneby Galway, hvor Thor Gitta var i gang med at laste to færger, Clann Na nOilean og Clann Eagle I, der skulle fragtes til Mauritius.

 

Royalt Nyt: Kongeskibet klar til sommertogt

Kongeskibet Dannebrog markerer starten på sommeren, når skibet mandag 11. april kl. 14 hejser kommando på Flådestation Frederikshavn.

Isbrydere nu på sommerferie

Der er nu målt op mod 20 grader enkelte steder i landet. Men i søværnet kom foråret i torsdags, hvor isbryderne gik på sommerferie.

Bådmesse Nord – udsat til 2012

Bådmesse Nord, der oprindelig skulle finde sted i Kultur og Messecenter Aars i maj 2011, er udsat til 2012.

Nye regler for sejlads med vandscooter på vej

Den gældende lovgivning om sejlads med vandscootere i danske farvande, blev skudt i sænk med en Højesteretsafgørelse i november 2010. Nu barsler Naturstyrelsen med en ny bekendtgørelse.

Bayliner 802 - Amerikansk weekendbåd

Bayliner 802 Cuddy, er ny i Danmark, fortæller Engstrøm Marine.