Gå til hoved-indhold

Nøgne ingeniører krydser Atlanten med tre knob

En specialkonstrueret vandcykel i kulfiber med et to-fasers remtræk og en propel skal bringe to engelske ingeniører over Atlanterhavet på 38 dage.

Kæmpe vindmøllepark på vej i Østersøen

Danmarks største, og en af verdens største vindmølleparker skal bygges på Kriegers flak i Østersøen. Ingen risiko for lystsejlere lover Farvandsvæsenet.

Tuco på vej ind i offshore sektor

Tuco Marine ApS har gennem den seneste række af projekter til den kommercielle skibsfart mødt stor interesse for virksomhedens produkter i kompositmaterialer.

60 mio. kroner solskib på vej jorden rundt

Turanor Solar Planet, verdens største soldrevne skib, er i gang med anden halvdel af forsøget på, som det første solenergidrevne skib nogensinde, at sejle hele Jorden rundt på cirka 140 dage

 

Norges største avis: Flere køber sejlbåde

Salget af de ekstreme luksusbådene går dårligt på Boot 2011 i Düsseldorf, men det blomstrer på sejlbådsmarkedet og blandt fritidsbåde med udenbordsmotor, skriver vg.no.

 

SOK advarer mod driv-is

Er man i den situation at man skal fra fra A til B med båd, og man ved der er is, er SOKs hjemmeside et godt sted at starte. Her kan du løbende få oplysninger om isforekomster i danske farvande.

Mindre åbent i Bella

For at efterkomme udstillernes ønske om besparelser, har Både i Bella nye åbningsdage og - tider, når bådudstilling kører fra 11. marts.

 

Kollision i Kattegat koster to fiskere livet

En kollision mellem en dansk kutter og en svensk coaster Venga, 11 sømil syd for Grenå, kostede i nat to fiskere livet.

HanseYachts i vækst

Nedturen er overstået. Den tyske bådproducent HanseYachts planlægger at sende hele syv nye modeller på markedet over de kommende 15 måneder.

Ny Marex 350 HT Cruiser kan gå 44 knob

Produktion af den vakuumstøbte båd er nu sat i værk hos Marex i Norge, siger Henrik Reese. Se båden i Bella Center til marts.