Gå til hoved-indhold

Maersk-skib redder fire sejlere i 8 meter bølger

Maersk Supply Service forsyningsskib Maersk Challenger har reddet fire franske sejlere, hvis 36 fod store sejlbåd natten til torsdag kæntrede i hårdt vejr 400 sømil fra nærmeste land.

Sejler søger...

Har du nok sejlervenner, men søger den eneste ene der vil dele livet på havet med dig, er Aquadating er en ny datingside, der primært henvender sig til singler, der har vandet som legeplads.

Succes i Ishøj: Sælger for 12 mio. på én uge

Stewart Moeliker-Twigg og Henrik Jørgensen, Tempo Bådsalg i Ishøj, besøgte det britiske Fairline værft med kunder og solgte to Fairline motorbåde til i alt 12 millioner kr.

Minbaad.dks læsertal vokser 28 procent på et år

I forhold til august 2010, så er der den seneste måned nu 90.255 besøgende om måneden på minbaad.dk, ifølge Google Analytics. Fremgangen tilskrives primært et nyt samarbejde med Ekstrabladet.dk

Så tæt kom hajen

En flok surfere fik besøg af en uvelkommen gæst, mens de slog sig løs i bølgerne ud for Swamis Beach nær San Diego i Californien, skriver eb.dk

 

Flere turister sejler ind i storbyen

København tilbyder sejlende turister at sejle direkte ind i hjertet af en pulserende storby og lægge til ved Amaliehaven, Christianshavn eller Nyhavn. Det benytter et stigende antal sejlere sig af.

 

Årlig Hundige-udstilling bliver måske permanent

Forrige weekend havde Princess og Arcona en udstilling med 25 motor- og sejlbåde. Selvom det var regnvejr fik Arcona-boss alligevel solgt både. Vi var i Hundige til musik, gratis mad og interview.

Sejlerfamilie og gaster løslades måske i denne uge

De somaliske pirater, der i mere end et halvt år har holdt syv danskere som gidsler, venter fortsat på, at den aftalte løsesum bliver udbetalt. International flådestyrke har nu familiens 43 fods Ing.

Derfor indgår eb.dk og minbaad.dk et samarbejde

Minbaad.dk vokser efter samarbejdet med Ekstrabladet.dk. - De mange nye læsere er vigtig for et annoncebaseret medie, siger minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen.

Beruset sejler skabte opmærksomhed i Lillebælt

Fynboer så undrende til, da et sejlskib søndag eftermiddag dinglede forvirret rundt midt ude på Lillebælt.