Gå til hoved-indhold

Beruset sejler skabte opmærksomhed i Lillebælt

Fynboer så undrende til, da et sejlskib søndag eftermiddag dinglede forvirret rundt midt ude på Lillebælt.

Udbud stiger - priserne i bund på brugte både

Den våde sommerferie har fået mange tanker igang hos sejlerne, men det er helt normalt siger Tempo Bådsalg. - Mange sætter deres både til salg efter sommerferien, lyder det.

Se på nye Arcona i Hundige på lørdag og søndag

Princess Danmark og Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau laver bådudstilling og åbent hus med motorbådene Princess og Saga samt Arcona sejlbåde og Wayfarer joller.

Kaptajnen sad fast på toilettet - færge på grund

Den lille finske turistfærge King løb fredag ved Helsinki på grund, fordi kaptajnens toiletdør gik i baglås. Flere af de 54 passagerer om bord fik knubs.

Færre redningsopgaver i sommeren 2011

En koldere og mere regnfuld juli er formentlig en af årsagerne til, at sommeren i år har budt på færre redningsopgaver for helikopterne end sidste år.

VHF reddede sejler i Limfjorden - han lå i vandet

Uheldig sejler fik tilkaldt hjælp fra sin radio, mens han lå i Limfjorden uden at kunne komme op i sin jolle.

 

80 frivillige leder efter druknet 38-årig - fundet søndag

Sejler og dykker Lars Jensen var en af de 80 frivillige der i fire timer ledte efter druknet motorsejler, der ikke bar redningsvest ud for Nivå. Se indslag på TV2 News. Søndag blev han fundet ved Humlebæk. Opdateret.

Egå-udstilling tager form med over 50 både

Bavaria-importør Michael Floor tænkte: Nej, det kan være løgn med aflyst Danboat-udstilling, vi laver vores Flydende Bådmesse i Egå i september og tilmeldingerne er strømmet ind. Se udstillerne.

Dyrt for branchen at Danboat lukker

Brandærgerligt at Danboat er lukket, vi står dårligt og dyrt i bådbranchen, når vi ikke er samlet, siger tidligere Danboat-formand Jan Hansen. Læs også reaktioner fra Reese og Floor.

Sejlere tæt på døden i Cowes week - video

En 264 meter supertanker ramte en 33 fods sejlbåd i Cowes Week i England. Masten knækkede, en sprang i vandet. Se rystende video hvor anker får fat i masten.