Gå til hoved-indhold

Rasmus Antoft: Ny på minbaad.dk

Minbaad.dk har hyret Hobie Cat 16 sejler Rasmus Antoft til bl.a. at skrive om ungdom og jollesport. Men bliv ikke overrasket, hvis Rasmus har andet med i bagagen.

Stor hval set ved Lynæs

En hval på 15-20 meter blev søndag aften observeret ved Lynæs Havn. Carl Christian Kinze fra hvaler.dk siger til minbaad.dk, at hvis størrelsen er korrekt, kan det være en Fin- eller Kaskelothval.

Hemmeligt stealth-skib skrottes - ingen vil eje det

Efter næsten to årtier i tjeneste går den amerikanske flådes tophemmelige stealth-skib Sea Shadow nu på pension. Flåden har forsøgt at finde et passende museum til skibet, men ingen gider ha det.

 

Tyveri fra lystbåde halveret til 10,7 mio. kr. i 2010

De danske bådejere har tilsyneladende lært at sikre deres fartøjer bedre. Forsikringsoplysningen har præventive råd til tyveri med fx startspærre eller motordel der fjernes.

78 meter lange superyacht C2 i dansk farvand

En af verdens mest hemmeligholdte lystbåde i luksusklassen er set på danske breddegrader. Båden har været i København og Sydfyn, skriver aviser.

 

Ny flydende messe for lystbåde i Egå Marina

Der kan ikke slappes af i dagens bådmarked, nu tager vi selv ansvar efter Flydende Fritid i Marselisborg er kuldsejlet, siger Bavaria-forhandler Michael Floor. Udstilling fra 2. til 4. september.

Hellers Yachtværft skal betale knap 800.000 kr. tilbage til Tårnby Kommune

Konkurrencerådet har hævet det beløb, som Hellers Yachtværft skal betale tilbagebetale efter at have modtaget ulovlig offentlig støtte fra Tårnby Kommune. Beløbet er hævet fra 80.000 kr. til knap 800.000 kr.

 

Speedbådsfører straffes med bøde

En mand er blevet sigtet af Sydsjællands og Lolland Falsters Politi for at sejle en speedbåd uden speedbådscertifikat og står nu til en bødestraf.

Se ti både til under 100.000 kroner

Er du til kølbåde, der ikke koster alverden, så har dinepenge.dk lavet et billedgalleri med billige, brugte både.

Floor Marine giver nu et halvt års garanti på køb af brugte både

Floor Marine i Århus vil som første danske bådforhandler, introducere en garanti på brugte både, gældende i op til 6 måneder. - Det skal give mere tryghed for køberen, siger Michael Floor.