Gå til hoved-indhold

Bådmesse Nord – udsat til 2012

Bådmesse Nord, der oprindelig skulle finde sted i Kultur og Messecenter Aars i maj 2011, er udsat til 2012.

Nye regler for sejlads med vandscooter på vej

Den gældende lovgivning om sejlads med vandscootere i danske farvande, blev skudt i sænk med en Højesteretsafgørelse i november 2010. Nu barsler Naturstyrelsen med en ny bekendtgørelse.

Bayliner 802 - Amerikansk weekendbåd

Bayliner 802 Cuddy, er ny i Danmark, fortæller Engstrøm Marine.

Billetsalg til OL 2012 i London er åbnet

Billetsalget til de olympiske lege i London i 2012 åbnede i går tirsdag. Om man kan kalde det et egentlig billetsalg er nok så meget sagt. Man kan ansøge om en billet.

Smartboat 23 - cool motorbåd til sejlere

Den Wally-lignende motorbåd, Smartboat 23 til en halv mio. kroner, er lavet af sejlere til sejlere, skroget er som på en sejlbåd, det fortæller Peter Blom, som minbaad.dk mødte i Bella Center.

Privat indsamling til danske sejler-gidsler?

Den danske regering forhandler af princip ikke med pirater, derfor står de danske gidslers pårørende alene om at indsamle penge til piraterne, skriver Politiken. Dinesen imod privat indsamling

Aktiv ø-ferie på Endelave

Øen ved indsejlingen til Horsens fjord, har planlagt et alsidigt ferieprogram til sommer, for øens børn og unge samt børnefamilier udefra.

Positive besøgstal på Boatshow i Fredericia

I går var der 2.046 besøgende til udstilling i Jylland, det er kun ti procent mindre end på åbningsdagen i 2009. Projektleder Lars Søndergaard er tilfreds, siger han til minbaad.dk

DS strategirapport offentliggøres i dag

Arbejdet med en ny strategiplan for Dansk Sejlunion er færdig og ”værket” offentliggøres i dag kl. 14 på Fredericia Boatshow.

Hvem får flest besøg - Fredericia eller Bella?

Den store konkurrence starter kl. 13 i dag mellem Jylland og Sjælland og to udstillinger, hvor kun den ene støttes af brancheforeningen Danboat. Fredericia tror på 10.000 færre besøgende. Interview.