Gå til hoved-indhold

VM-surfernes sikkerhed i trygge hænder

Når de 194 deltagere ved VM i windsurfing i Kerteminde begiver sig ud i bugten, bliver der taget godt hånd om dem. Dansk Søredningsselskab, der også holder til i Kerteminde.

 

Båd udbrændte og sank i Isefjorden - mand reddet

Frømænd fra Søværnets Frømandskorps, der var på øvelse i Isefjorden, har reddet en mand fra en brændende sejlbåd ud for Løserup Strandvej ved Løserup.

 

Spritrazzia i svensk farvand var traumatisk

Dansk motorbådssejler tilbageholdt med promille på 0,226 og fik bøde på 12.500 svenske kroner. Nye promillegrænser i Sverige.

Tuco autoriseret forhandler af Volkswagen Marine

Tuco Yacht Værft ApS, har gennem længere tid som et supplement til øvrige motorfabrikanter anvendt motorer fra Volkswagen Marine i nybygninger og motorombytninger.

 

Mere end 7000 sejlere var til Flydende Fritid

Tallet er lavere end forventet af mange, alligevel virker udstillerne tilfredse. Birger Hansen fra X-Yachts forventede 7000 besøgende og sådan blev det. Udstillingen slap for regn.

Princess 78 - en mio. kroner per meter

Største båd på Århus Flydende Fritid var den britiske Princess.

Verdenspremiere på syv danske RIB-både

Proteus-RIB er designet i Danmark og bygget i Kina. Se dem på Århus Flydende Fritid.

Nye brandslukkere kan let være gamle

Det skriver BådNyt på gaden om pulverslukkere, der skal efterses hvert femte år. FDM har fx særlige regler.

Sæt nyt interiør i båden

Hvorfor skifte båden ud, hvis du er glad for den, du kan nøjes med at skifte et slidt interør, mener bådebygger Roy Crierie fra Nordic Interiør. Vi besøgte ham i Sydhavnen i København.

Kronprins med i redningsaktion da båd sank

Norges kronprins Haakon blev som tilskuer til Tall Ships' Race i det sydlige Norge involveret i en redningsaktion søndag, da en mindre båd med fem om bord pludselig forliste.