Gå til hoved-indhold

Fuld motorbådsejler rammer ny Hanse 375

En fuld mand sejler ind i en ny Hanse i Fredericia Lystbådehavn. Forhandler Bo Hold talte med motorbådsejleren, men så stak han af i bil og forhandleren fulgte efter.

Sænkning af Ady Gil var mediestunt

En speedbåd fra hvalaktivisterne Sea Shepherd blev sænket af japanske hvalfangere ved Sydpolen i januar. Måske var det helt planlagt, mener Independent.

 

Floor til Fredericia Show med Danmarkspremierer

Floor Marine med Bavaria-bådene støtter nu op om det jyske boat show til februar, der kæmper om udstillere med Bella Center.

 

Viking køber konkurrent

Viking Life-Saving Equipment A/S har købt Hygrapha GmbH & Co for en ukendt sum penge.

Sæt båden gratis til salg

Lige nu tilbydes en OK-jolle til 9.000 kroner på mitbaadmarked.dk.

Både for mia. af kroner i Genova

Se billeder fra verdens største bådudstilling, hvor kvinder er blikfang. Se også Stig Westergaards drømmebåd, Azuree 40.

Ni kilometer travetur

Genova Boat Show fylder 300.000 kvadratmeter og skal du i haller og på broerne venter en ni kilometer travetur. Vi er hernede endnu.

Gigantisk boatshow i Genova er blevet mindre

Men stadig er 2.300 lystbåde udstillet i havnebyen. Vi har nu gået en runde og i år er der ekstra god plads, da færre kigger forbi verdens største flydende bådudstilling med 285.000 besøgende.

Både i Bella til marts har vind i sejlene

Kampen om udstillere er i gang. Allerede nu er 49 brands på plads i Bella Center, der viser både og udstyr frem fra 12. marts. Se ny hjemmeside.

Fire måneder i fængsel for at sejle ven ihjel

En 33-årig mand er i Vestre Landsret idømt fire måneders fængsel for uagtsomt manddrab, og for at have ført motorbåd i spirituspåvirket tilstand. I fuldskab påsejlede han en mole i Århus Havn, hvorved en passager om bord på motorbåden blev dræbt.