Gå til hoved-indhold

Bavarias Sport 38 får verdenspremiere i Düsseldorf

BMW Group DesignworksUSA står bag stregerne til Bavaria 38 Sport.

Den surfer på den grønne bølge

Greenline Hybrid 33 er en ny miljøvenlig motorbåd, som sejler både på solenergi, batterier og diesel. Se også video.

 

Bådhuset i Beder ved Århus udvider

Efter at Bådhuset har fået importen på Rinker bådene fra USA, har man besluttet at udvide forretningen

Volvo Pentas nye store ordre

Volvo Penta er udvalgt som officiel leverandør af dieselmotorer til 22 passagerfærger til verdensudstillingen i Shanghai.

 

Bavaria's Deep Blue 46 nomimeret til en 'Oscar'

Forfriskende orginalitet og med funktionelt design. Det er nogle af de ord, som klæder Deep Blue 46, der nu er nomineret til at være blandt de bedste powerbåde i Europa.

Ny modeller fra Rinker Boats

Bådhuset fra Beder ved Århus er netop vendt hjem fra Rinker Boats årlige event, hvor modeller blev testet. Fx den nye 310EC Express cruiser, som har en overaltlængde på 33 fod, med en bredde på 3,20m og vejer ca. 5,5T.

Web-tv med verdens største lystyacht - bygget i Hamborg

Se Abramovichs luksusbåd sejle sejle på Elben.

Verdens største lystbåd testsejles i Danmark

Verdens største lystyacht, den 557 fod lange og 2,5 milliarder kroner dyre Eclipse, der tilhører den russiske milliardær Roman Abramovich, lagde til i Frederikshavn i weekenden. Superyachten er i øjeblikket på testsejlads i de danske farvande, skriver Maritime Danmark.

 

Over Atlanten med påhængsmotor - video

Ralph og Robert Brown er gamle marinesoldater. I 1980 var de på vej til en berømt og berygtet militæraktion, der havde som mål at frigive amerikanske gisler i Iran, men det endte galt og nu har de sejlet over Atlanten for at ære kammerater, skriver baadmagasinet.dk

Lokal stjal trailer og blev taget af ejer

Jeg havde aldrig troet, det var en lokal. Det er da utroligt at stjæle en trailer på Middelfart Marina, og så komme kørende med den samme sted nogle uger efter, fortæller Brian Forsberg Olesen, der nærmest fik sin stjålne trailer parkeret foran sig, skriver fyens.dk