Gå til hoved-indhold

Olieforurening i danske farvande faldet med 32 procent

Intensiv overvågning af danske farvande er sandsynligvis årsagen til, at antallet af anmeldte olieforureninger faldt med 32 procent, fra 2008 til 2009.

Skatteministeriet får medhold i Højesteret

Jet-Trade må ikke sælge jetbåde, jetski og bådtrailere i Århus og lade kunderne afhente varerne i Tyskland, så de kan spare moms.

 

Glemsom motorsejler

En 67-årig fisker reddet efter at hans motor gik i stykker ud for Nykøbing Sjælland. Han havde glemt både mobiltelefon og radio.

 

37 både testes på tre dage i Finland

Vi tester motorbåde og få sejlbåde. 54 journalister fra 25 lande er inviteret af den finske brancheorganisation Finnboat, der bruger 150.000 euro for at udbrede kendskab til finske både. En ide til Danmark? Se billeder.

Rør ikke hvalen i Vejle

Se web-tv. Skov- og Naturstyrelsen meldte lørdag en kajakroer, som var sejlet helt hen til den strandede hval i Vejle Fjord, til politiet.

 

Abramovich rasende på bådværft

Verdens største og dyreste yacht til 30 mia. kroner er sejlet ind i en masse problemer, allerede inden skibet har forladt værftet. Det har gjort køberen af skibet, Roman Abramovich, rasende.

 

Ny Marex 32 Holiday Cruiser til Reese

Marex 32 Holiday Cruiser under udvikling.

Jysk sejler efterlyses

Søværnets Operative Kommando har med både og helikopter søgt efter en 67-årig lystsejler ud for Djursland, efter hans familie slog alarm lørdag formiddag. Østjyllands Politi har nu efterlyst manden.

 

Stresset finhval på vej i Svendborg Sund

En forvildet finhval har måske stress, mener eksperter.

Larry Ellisons Rising Sun er i København

I Tuborg Havn er Oracles stifters RC 44, mens sejlerens superyacht er i Københavns Havn. Se jp.tv.