Gå til hoved-indhold

Volvo Pentas IPS styring virker på italiener

Azimut 43S er den sporty lillebror. Testbåd koster over 6 mio. kr.

 

Sådan ser båden ud i Kastrup Havn

Nu er isen væk fra en Scampi 30, men den er stadig i vandet den stakkels båd i Kastrup. Det var den i hvert fald for 14 dage siden, siger Bjorn Corlin, der nu er med i konkurrencen Årets Bådvrag 2010.

Stein Baggers omtalte luksusyacht er solgt

Tempo Bådsalg i Ishøj har solgt Fairline 78 Squadron, der var til salg for 15 mio. kroner. Salgspris og køber er hemmelig.

Fuld skrue på Boat Show 2011 i Fredericia

Der er både tradition og fornyelse, når Fredericia Boat Show løber af stabelen i februar og marts. Udstillingspriserne er sænket efter skilsmissen fra brancheforeningen Danboat.

 

Sejlere pas på - måske ingen redningshelikopter

De danske redningshelikoptere, der blandt andet hjælper nødstedte til søs, kan foreløbig stadig gå i luften. Men spørgsmålet er, hvor længe på grund af askesky.

 

Båd tog vand ind i Kattegat - fik pumpegrej af SOK

Egon Christensen, Poul Randa Jensen og John Jensen fra Hobro Sejlklub, planlagde i vinter et sandt sejlereventyr - men båden kom ikke langt.

 

Udstilling i Helsingør - Bavaria rykker ud

Floor Marine i Egå har sejlet fem Bavaria-sejlbåde og en Greenline Hybrid motorbåd til Helsingør. Lørdag og søndag er der udstilling. Bådsalget er på vej ud af krisen, mener Michael Floor.

Monterey 180 - bedst sælgende hos Gnisten

De sidste fem år har Gnisten Marine solgt over 100 af Monterey 180 FS, der er en ægte bovrider, hvor man kan side helt ude i stævnen og nyde bølgerne med op til 42 knob.

Opvarmning til Barcelona World Race til december

29-årige brite Lia Ditton er blandt de flottere sejlerkvinder på den internationale scene. Hun blev nummer 9 med sin makker, da de roede over Atlanten.

Se Søsportens Sikkerhedsråds nye site

Her findes råd til planlægning af sejlads, men også pjecer og statistik om fritidsulykker til søs.