Gå til hoved-indhold

Især trailerbåde sælger godt

Sådan er det hos motorbådsforhandler Leif Larsen i Tved. Firmaet forhandler finske Yanmarin, svenske Cresent og canadiske Campion.

14 dages fængsel og udvist af Danmark

En polsk mand, som tirsdag blev anholdt med to stjålne påhængsmotorer nær Haderslev, er nu idømt 14 dages fængsel, skriver dr.dk

38 knob med praktisk Yamarin 68 C

Med en 150 hk Yamaha motor går weekendbåden stærkt.

Ny AluGuard 8m FRB fra Tuco

Tuco Yacht Værft i Fåborg har udviklet denne nye Alugardmodel med henblik på markedet for FRB både ”Fast Rescue Boats”.

Sådan blev motorsejlere kulilteforgiftede

Mandskabet på en Sunseeker 23 Daycruiser i Grønland blev alvorligt forgiftet, forklarer Opklaringsenheden fra Søfartsstyrelsen.

 

Norske Marex - årets europæiske motorbåd

Marex 370 ACC blev kåret til ”EuropeanYacht of the Year 2008/09” på bådudstilingen i Düsseldorf. I næste måned bliver den vist i Fredericia, fortæller Reese Marin i Aabenraa.

 

Sunseeker satser på aluminium

Den engelske yacht-producent, Sunseeker Internationals, har bekræftet, at de er gået igang med det storstilede projekt ’Zeus’. Målet er at bygge en 52 meter lang superyacht af aluminium.

Danish Yacht ser lyst på 2009

Der er hverken tegn på jobmangel eller finansiel krisestemning hos et af landets superværfter inden for yachtindustrien, Danish Yacht i Skagen, skriver Fyens Stiftstidende.

 

Forkert ophaler-støtte gav stor skade

En Sunseeker Camargue 50 fik presset kølen op, da den blev trukket på land i Kerteminde med for lidt støtte i bunden. Det blev dyrt.

Fragtskib tøffer fri af Svendborg Sund

Det grundstødte skib Mirabelle har forladt fynsk farvand og er på vej mod Sverige, skriver Fyns Amts Avis.