Gå til hoved-indhold

På grund i Svendborg Sund

Et fragtskib løb tirsdag på grund i Svendborgsund. Ifølge Maritime Danmark, så drejer det sig om det maltesisk indregistrerede fragtskib, Mirabelle.

Speedbåde-ræs havner i Højesteret

Har politiet ret til at indføre regler om, at speedbåde ikke må sejle så hurtigt, at de planer? Det spørgsmål lander nu i Højesteret, efter at først retten i Svendborg svarede nej, og Østre Landsret derefter sagde ja.

 

Kiwiprop - effektiv 3-bladet propel i Danmark

SmilySailing I/S er udnævnt til dansk distributør af The Kiwiprop™ sejlbådspropeller. The Kiwiprop™ er udviklet af den New Zealandske sejler John Blundell og passer til sejlbåde med motorer mellem 15 og 55 HK

Isbryderne er klar - HVIS isen kommer

Tre statsisbrydere er klar med kort varsel, siger SOK. Og isbryderne trænger til at blive rørt. De har ikke været i aktion de sidste 12 år, skriver Maritime Danmark.

 

Windy 52 med 3 gange Volvo IPS 600

41 knob sejler den nye, norske Windy 52 Xanthos med masser moderne power.

71 mio. kroner i afslag

Edmiston & Company i London har sat "Alibella" til salg kun seks måneder efter yacht'en blev leveret. Og rabatten er stor under finanskrisen, skriver epn.dk

 

Coronet Yachts indgår ny forhandleraftale

Coronet Yachts på Krogsbjergvej i Faaborg har netop indgået forhandleraftale med virksomheden Fortasse D.o.o om salg af Coronet Yachts i Slovenien, Kroatien og Montenegro.

Største krydstogtskib bygget i Tyskland

Meyer Werft i Papenburg leverer nu et 122.000 BT store krydstogtskib til Bahamas registrerede krydstogtrederi Celebrity Cruises. Skibet er det største krydstogtskib der er bygget i Tyskland, skriver Maritime Danmark.

 

30,7 mio. i underskud hos Royal Denship

Peter Johansen og Royal Denship kom ud af sidste regnskabsår med et underskud på 30,7 mio. kr. Underskuddet skyldes Århus Værfts konkurs og store etableringsomkostninger. Værftet venter overskud i år.

 

Lystyacht med missilskjold

Den russiske milliardær Roman Abramovich får mulighed for at afværge missilangreb på hans kommende 168 meter Eclipse, der bliver verdens største lystyacht næste sommer. Det skriver epn.dk