Gå til hoved-indhold

Anlæg på havet – især nye energianlæg - få også overblik over energianlæg til søs via søkort

Som en følge af den grønne omstilling kommer der nye energianlæg på havet i de danske havterritorier og i vore indre farvande. Sejlende i enten sejlbåd eller motorbåd, der kommer forbi de danske øer indenrigs, ser oftere og oftere vindturbine-farme – eller blot kaldet vindfarme på deres vej mellem…

Ny finsk Axopar 29 Cross Cabin er landet hos Siim Båd & Motor i Midtjylland

Axopar 29 Cross Cabin er ankommet i Them hos Siim Båd & Motors showroom. - Denne 29-fods båd kombinerer moderne design, smart pladsudnyttelse og alsidige sociale områder, forklarer forhandler Jacob Siim. Bådens topfart nærmer sig 50 knob.

Ny undersøgelse: De norske både sejler kun 21 timer i året

Under et døgn er de norske bådmotorer gennemsnitligt i brug på årlig basis. Det viser en ny undersøgelse, der er foretaget i nabolandet.

AIS for begyndere - sejl mere sikkert

AIS er et digitalt signal, der sendes via VHF af alle større skibe samt flere lystfartøjer. AIS rækker typisk 7-10 sømil, afhængig af antennehøjde, vejr og lignende, forklarer Furuno.

64-årig faldt sandsynligvis overbord fra sin båd i Holbæk og druknede

Det tyder ifølge politiet på, at manden, der boede på sin båd, var faldet overbord i Holbæk.

Hjertmans Bådudstyr holder åbent hus i Kolding i weekenden

Hjertmans Bådudstyr har efter succes i Sverige, åbnet en butik i Danmark. Nu inviterer Martin Nielsen og personalet, Danmarks bådejere forbi til åbent hus i weekenden. Der vil være et væld af leverandører tilstede, gode tilbud og noget til ganen.

Redningsstationen Klintholm med assistance til personeftersøgning

Redningsstationen Klintholm assisterede søndag til en personeftersøgning ved Møns Klint. Det skete på baggrund af en mistanke, der desværre viste sig at være sand.

Sådan polerer du din båd optimalt - RenSkib er på hylderne og workshop tilbydes hos Hellers

Hellers.dk i Kastrup inviterer de til workshop 20. marts, hvor sejlere kan få værdifulde tips og tricks til en god og holdbar klargøring af lystbåde.

Fiskekutter springer læk nord for Grenen - men ingen nærliggende værfter kan tage båden på land

Den nødstedte fiskekutter må sejle den lange vej mod Læsø, da den i sidste uge kommer i alvorlige problemer til havs. I ti timer ligger redningsbåden Lars Kruse fra Skagen Redningsstation stand-by nær kutteren.

Tre motorbådssejlere og en papegøje stødt på grund ud for Djurslands kyst i mørke - Østjyllands Brandvæsen i aktion

En stor motorbåd gik på grund i koldt, mørkt og blæsende vejr lørdag aften. Det skete, da tre personer og en papegøje var sejlet ud i en stor motorbåd i i nærheden af Knebel ud for Djurslands kyst. Den store båd gik på grund og var ved at kæntre, skriver TV 2 Østjylland.