Gå til hoved-indhold

Nordmand forklarer om brand i sin Fairline motorbåd - se dramatisk video

Der gik kun fire minutter, fra Magne Walakers båd havde en mindre brand, til båden var fuldstændig omspændt af flammer. Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt.

Bogen Knob & Stik i ny udgave - udkom første gang i 1964

Der er knob til enhver lejlighed. Spørgsmålet er bare hvilket knob der er det bedste, og hvordan det slås. Knob & Stik, skrevet af Nils Trautner, viser trin for trin og samler nødvendig viden om knob, stik, splejsninger, taklinger og tovværk for sejlere, spejdere og andre friluftsfolk.

Molslinjen i redningsaktion – voksne og barn i motorbåd tog vand ind

Et drama til havs udspillede sig lørdag eftermiddag på Aarhusbugten, hvor en motorbåd tog vand ind. Ifølge Forsvaret befandt to voksne og et barn sig ombord på båden.

Er det din motorbåd? Lokalpolitiet Guldborgsund efterlyser ejerne

En båd er drevet i land i Guldborgsund. Nu efterlyser politiet dens ejer.

Cilles opskrift på en succesfuld sejlerferie

Her får blogger Cille Rosentofts opskrift på en succesfuld sejlerferie med børn. - Vi har sejlet med vores fire børn, fra de var små. Vi har krydset store oceaner og sejlet småture ud af havnen. Vi har boet ombord, brugt båden som transportmiddel og mest af alt brugt den som base for gode…

To unge mænd måtte hoppe i vandet fra brændende båd i Limfjorden ved Struer

En fredelig fisketur tog en uventet drejning, da to unge mænd måtte springe i vandet fra en brændende båd.

Motorbåds-sejler fik kæmpe bøde på 43.000 for at sejle i spirituspåvirket tilstand på Samsø

En mand fra Kalundborg er blevet idømt en stor bøde for at have sejlet motorbåd i spirituspåvirket tilstand. Manden modtog dommen.

 

 

110 meter græsk fragtskib på grund 5 km fra Sjællands Rev - nu er det slæbt fri

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag givet en bøde til et kommercielt fragtskib, som er stødt på grund i Kattegat. Det fortæller vagtchef Mikael Rahn. Skibet stikker mere end ni meter - hvilket akkurat ikke er nok til at komme over Sjællands Rev. Bøde på 10.000 kr. udstedt.

 

Østerby Redningsstation på Læsø slukker brand på fiskefartøj

Alarmen gik. Melding “ brand i maskinrum. Der var ild mellem aptering og udstødning. Mild røgudvikling til at begynde med men det udviklede sig til ild. Vi fik spulet på væg udvendig og indvendig så vi kunne få styr på udviklingen, fortæller Østerby Redningsstation.

Delfinen Skywalker er på damejagt i Hirtshals - se show

Skywalker har været forsvundet fra sin mere eller mindre faste hjemstavn i Thyborøn siden januar. Nu er handelfinen Skywalker dukket op i Hirtshals. Så kort kan det siges om, hvorfor den ti år gamle handelfin lige nu springer rundt glad og frejdigt i havet ud for Hirtshals, skriver TV 2 Nord.