Gå til hoved-indhold

Finnmaster Pilot 7 fundet i forbindelse med svindel for 10 mio. kroner

I en omfattende sag om bedrageri for 10 millioner kroner er det lykkes Midt- og Vestjællands Politi at finde en båd, der har været efterlyst i forbindelse med efterforskningen. Båden blevet fundet i Nødebohuse i Hundested.

Fiskere kulilteforgiftet på trollingbåd ved Bornholm

To personer måtte søndag eftermiddag reddes fra en fiskebåd ud for Tejn på Bornholm på grund af mistanke om kulilteforgiftning.

Corona-restriktioner lukker delvist Dansk Søredningsselskabs station i Nordjylland

Hjælpen er nu længere væk for de nordjyske lystsejlere. Med regeringens seneste restriktioner for Nordjylland er stationen i Løgstør midlertidigt lukket for assistance til sejlerne, men redderne udelukkende kan sendes afsted i tilfælde af en SAR-operation.

200 flere er i 2020 blevet reddet af Dansk Søredningsselskab i forhold til året før

I 2017 rykkede frivillige ud på samlet 371 aktioner i hele landet. I år står tælleren i skrivende stund på 807. Det er 200 flere end hele sidste år. Nye "corona-sejlerne", der lige har købt båd, går typisk på grund eller farer vild og ringer derefter efter hjælp.

Folketinget vil bruge to milliarder kroner til forskning - kan gøre skibsfarten mere CO2-neutral

Folketingets partier har fredag besluttet at bruge omkring to ud af knap tre milliarder kroner fra forskningsreserven på mere grøn og teknisk forskning samt udvikling. Danske Rederier er glade for prioriteringen.

Best of Boats Award nominerer 21 finalister i fem kategorier

Den internationale jury med dommere fra 15 nationer, herunder Motorbaadsnyt.dk, har udvalgt 21 både. Vinderne i fem kategorier i BOB Awards 2020 findes 19. november i Berlin.

Læserbrev: Speedbådsprøven er falsk tryghed

Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben i Korsør efterlyser mere ens speedbådsprøver i højere kvalitet. Her er underviserens indspark. - Der certificeres således årligt tusinder af nye speedbådssejlere til at fare rundt på vandet som blinde høns, mener Kristensen.

Jæger lå i vandet men klamrede sig til stævn på skydepram - telefon var redning

Der blev sendt en helikopter ud til jægeren, mens ambulancer var på stranden i Syddjurs og tog imod manden, der blev afleveret på kysten af redningshelikopteren, skriver TV2 Østjylland. Skydepram var kæntret.

Åben jolle brændt ved Vordingborg Sydhavn - politiet søger vidner

En brandteknisk undersøgelse skal fastslå brandårsagen, men politiet mistænker foreløbigt, at branden kan være påsat, da båden ikke brænder af sig selv, lyder forklaringen til TV 2 Øst.

68-årig lystfisker i Limfjorden formodes druknet - jolle drev rundt med motor tændt

En kæmpe redningsaktion ved Limfjorden ud for Nykøbing Mors er tirsdag aften blevet indstillet.