Gå til hoved-indhold

Se den ny propangas-drevne 5 hestes påhængsmotor på Copenhagen Boat Show

Når den store marineimportør Jørgensen & Dahl åbner standen på dette års udgave af Copenhagen Boat Show er det det udover de velkendte Mercury motorer, også bådnyheder.

Tom sejlbåd drev i land ved Knebel Vig - 74-årig druknet i Aarhusbugten

En storstilet eftersøgning blev sat i værk, efter at politiet klokken 16.16 fik en anmeldelse om, at en mindre sejlbåd var drevet i land ved Knebel Vig. 

Hollandsk ægtepar i jolle eftersøges øst for Langeland

Onsdag middag sejlede et ældre ægtepar ud fra Spodsbjerg Havn på Langeland i en hvid jolle. Siden er de ikke blevet set. Derfor har Forsvaret og Hjemmeværnet igangsat en større eftersøgning. Torsdag eftermiddag blev jollen med ægtepar fundet. Opdateret 9.8.

Odense Kommune skal fjerne sunken kutter fra 1898

Den ældgamle, faldefærdige 60 fods kutter Vestkapp fra 1898 sank 6. juli i Odense Havn. Nu skal båden fjernes. Odense Kommune gør det men for ejerens regning.

Politiet vågner nu også op på Lolland-Falster med større kontroller - bøder delt ud

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der i weekenden gennemførte to større kontroller i omkring Lolland og Falster. En manglede redningsvest og en anden båd manglede speedbådekørekort.

Tuco i Faaborg præsenterer ny ProZero 10m Walk-A-Round arbejdsbåd

Kort før Aqua Nor 2019 i Trondheim Norge, verdens største Aqua Culture-udstilling, præsenterer Tuco Marine den nye ProZero 10m Walk-A-Round Workboat, der supplerer Tucos sortiment af ProZero-arbejdsbåde og patruljefartøjer.

36-årig beruset mand blev eftersøgt på Limfjorden - han lå og sov

Folk frygtede, at manden var så beruset, at det ikke var forsvarligt, at han sejlede alene fra Mors om natten. Redningsfolk fandt ham sovende i sin båd i Rønbjerg Hav – på modsatte side af Limfjorden.

Forsvaret har afsat penge til nye redningsbåde

Op til fem fartøjer kan være på vej til landets redningsstationer, når Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse næste år formelt bevilger penge til fartøjerne. Det bekræfter styrelsen overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Oplev Grækenlands Caribien for 35 euro i motorbåd - vi tester

Vi er fløjet fra Billund til Sivota i det vestlige Grækenland for at udforske de maritime muligheder. Vi har nu prøvet en af dem. Motorbåds-sejlads på egen hånd i fire timer, hvor vi oplevede grotte, smukke kyster og en blå lagune.

Redningsfolk sendes forgæves på aktioner i sommervarmen

Bortløbne badedyr har flere gange fået alarmklokkerne til at ringe på landets redningsstationer. Nu opfordrer Kystredningstjenesten derfor danskerne til at lade badedyret blive i haven.