Gå til hoved-indhold

Tempo Bådsalg er på boot og viser Prestige, Jeanneau, Lagoon og Windy frem

Verdens største bådudstilling for lystbåde, boot i Düsseldorf, viser både frem for milliarder af kroner, når de slår dørene op 18. januar og 9 dage frem. De danske importører af både vil være tilstede og vise både frem. Fx Tempo Bådsalg.

Helikopter redder tre fiskere fra brændende kutter på Vesterhavet

En brand fik torsdag så godt et tag i trawleren RI 433 Emmalie, at besætningen måtte evakueres af redningshelikopter. Få link til redningsvideo.

Mød Baadhuset på Boot, de viser nye modeller frem fra finske Grandezza

Ved verdens største bådudstilling i Dusseldorf i januar 2020, du kan møde folk fra Baadhuset i Beder som gerne viser de exclusive både fra finske Grandezza og amerikanske Regal.

Søfartsstyrelsen sælger sit kendte inspektionsskib 'Jens Sørensen'

Inspektionsskibet har været benyttet til søopmåling, vedligehold af afmærkning i både danske og grønlandske farvande samt inspektions- og dykkeropgaver. I fremtiden kan det klares med ét inspektionsskib.

Kasper Reese: Derfor vandt Marex 360 CC Best of Boat Award

Bedste familiebåd. Det var i den kategori, at 18 journalister fra Europa i Best of Boat Award juryen, stemte den norske Marex 360 Cabin Cruiser som vinder. Motorbaadsnyt.dk er med i juryen. Her får vi en reaktion fra den danske importør Kasper Reese.

Alger dræber tonsvis af regnbueørreder i Horsens Fjord

De lokale opdrættere har mistet høsten på det værst tænkelige tidspunkt, efter at en kold nordstrøm har ramt fjorden i Horsens. De økonomiske følger er endnu ikke klarlagte.

Gammel trælasthandel er forvandlet til bådopbevaring i Juelsminde

Stedfar Klaus Sørensen og stedsøn Tobias Lund råder over 2200 kvadratmeter indendørs opbevaringsplads på Tofteskovvej, få kilometer fra havnen i Juelsminde. Firmaet Jydsk Bådtransport og Bådhåndtering har sejl- og motorbåde i størrelser fra tre til 18 meter.

Modigt spring over på narko u-båd i Stillehavet

Amerikansk Marinesoldat fra den amerikanske kystvagt hopper fra RIB over på u-båd fyldt med narko.

Marinehjemmeværnets tre nye skibe er mindre men langt hurtigere

De tre nye skibe er mindre, men næsten dobbelt så hurtige som dem, Marinehjemmeværnet er vant til, når de hjælper til ved eftersøgninger, søredninger eller assisterer politiet. 

Redning ved Sæby af sejlbåd på grund

Sidst på eftermiddagen, onsdag, blev Sæby Redningsstation kaldt ud. En sejlbåd var strandet på Stensnæs.