Gå til hoved-indhold

Redningsstationerne i Nordjylland deltog ved hver tredje aktion i 2018

296 gange blev redningsstationerne i Danmark kaldt ud i år 2018. Især i Nordjylland var der brug for redningsbåden, som i alt har reddet 13 liv, heriblandt en tysk sejler som hang fast i benene fra sin båd.

Sådan sejler du ikke en båd for motor

Man kan grine af de mange uheld til søs, men man kan også lære af dem.

Tysk dykker fanget i munden på en 15 tons hval

Kort tid efter blev dykkeren Rainier Schimpf spyttet ud af munden på hvalen, der muligvis troede, at dykkeren var en delfin. Dykkeren frygtede at blive slæbt dybt ned på havbunden ved Cape Town.

Sådan sejlede fuld russer ind i bro i Busan

Beruset kaptajn sejlede i torsdags et russisk fragtskib ind i bro i Sydkorea. Ved ulykken sejlede skibet også ind i mindre fartøjer og lavede et fem meter dybt hul. Sydkoreanske domstole slår fast, at russer var beruset.

Danmarks fem billigste husbåde til sejleren

Der kan være flere fordele ved at bo på en husbåd. For under to millioner kroner kan man få op til 104 kvadratmeter, hvis man går efter en af de fem billigste husbåde i Danmark. Landets billigste husbåd koster 1.095.000 kroner og findes i Ved Slusen i København.

Gang i nystartet Fynbo Marine i Svendborg

Fynbo Marine i Svendborg blev etableret for et lille år siden af Timmi "Gnist" Christensen og Kaj Rasmussen. Specialet er hurtige både som Bayliner og Quicksilver samt motorer fra Mercury.

Voxpop på Boat Show: Der mangler udstyr til småbådene

Vi spørger gæsterne på Boat Show. Det vrimler med motorer og flotte både, men særligt småbådsejerne må forgæves kigge efter nyt udstyr, mener Kim Sørensen, der har besøgt messen for første gang.

Motorbaadsnyt.dk er på plads i Messe C - kom forbi og drej lykkehjulet

Sejlerdanmark samles over to weekender på Boat Show, hvor Motorbaadsnyt.dk naturligvis også er på plads. Stop gerne op til en snak og deltag i vores konkurrence, når messen åbner i dag, fredag.

Furuno holder igen radar- og AIS-kursus i Hvidvore for lystsejlere

Furuno Danmark A/S inviterer atter til det årlige én-aftens radarkursus for lystsejlere til marts. Der bliver gennemgået teori, og der bliver sejlet i brosimulator, så man kan få 'hands-on' erfaring med teknologien. Elektronisk sikkerhedsudstyr gennemgås også.

Skibsfører fra Tåsinge har sendt mere end 1000 flaskeposter

Bendt B. Jensen fra Tåsinge har i sit lange liv til søs udkastet mere end 1000 flaskeposter. Søsiden fra Fyns Amts Avis besøgte den pensionerede skibsfører, der har registreret og gemt flaskepostsvar fra hele verden.