Gå til hoved-indhold

Når motorbåden tabes på vejen - ikke for børn

Når en RIB pludselig lander på ens forrude eller en trailer med båd ryger af bilen og rammer folk på fortovet, så er det ikke ufarligt. Se eksempler fra virkeligheden.

Sejl på weekend til Nivå Havn og få kroferie til søs

Nivå Havn har nyt tilbud til tursejlere i Sundet, Harbour Holiday. Et weekendtilbud med havneplads, mad og oplevelser, en slags kroferie til havs, siger Andreas Ørndrup Jensen fra Restaurant Lagunen i Nivå.

Når speedbåde kommer galt afsted

Måske kan man lære af denne video fra uheld i 2017. Mere end en mio. har set videoen.

Motorbådsrally på Øresund - sejl i fire forskellige klasser

Sæt kurs mod mærker og en flaskepost på Sundet til september. KDY står bag helt ny kapsejlads for motorbådssejlerne med fest i Rungsted om aftenen.

Stigbordene i Sydhavnen lukkes for sommeren med gitre og flydeafspærring

By & Havn har i dag lukket stigbordene i Sydhavnen, fordi politiet endnu engang har observeret vandscootere i inderhavnen. Lukningen er midlertidig.

Maxum speedbåd stjålet fra havneplads tæt på Operaen i København

En Maxum speedbåd blev midt i maj stjålet fra sin havneplads ved Operaen i København. Politiet efterlyser båden, som har 260 hk indenbordsmotor.

Gø og Gokke til søs i Holland

Se hvordan det går med en landkrabbe på en RIB. Falder han i vandet?

Ryds 435 med styrepult efterlyses af politiet - stjålet fra Bork Hytteby

En Ryds 435 er blevet stjålet i slutningen af maj, hvor den stod på trailer i Bork Hytteby. Båden er nu meldt stjålet til politiet.

Doral 170 Sunquest speedbåd stjålet fra bådforhandler i Højby

Tyve har klippet hul i hegnet ind til en lukket aflåst plads hos bådforhandler i Højby, hvor en speedbåd af typen Doral 170 Sunquest stod på trailer. Båden er nu meldt stjålet.

Fredede pighajer går i fiskernes net i Hirtshals

De nordjyske fiskere kæmper med fredede pighajer, der i stort antal går i nettene. Formanden frygter ramaskrig fra de lokale.