Gå til hoved-indhold

Tyveri i Kerteminde af sjælden speedbåd

I følge Fyns Politi har anmelderen oplyst, at speedbåden er den eneste af sin slags i Danmark i den farve. Der er tale om en TAHOE Q4, der er 19 fod lang.

Russisk kaptajn havde promille på 2,5 da skib sejlede på grund i Råå

Fragtskib BBC Lagos gik sent fredag aften på grund ved Råå, der ligger syd for Helsingborg. Det er siden trukket fri. Kaptajnen var plakatfuld og sigtes nu af politiet.

Forladt motorbåd fundet i Faxe Bugt - sejler savnes

Manden sejlede lørdag ud fra Ishøj Havn, men vendte aldrig tilbage. Større eftersøgning blev søndag iværksat af Forsvaret.

Tuco-både fra Faaborg sigter mod internationale forsvarsopgaver

Canadiske Defence Unlimited International er nu repræsentant for Tuco Marines ProZero-fartøjer i specifikke områder, hvor Defence Unlimited vil markedsfører ProZero-fartøjer til forsvars- og sikkerhedsopgaver.

Danskerne vil på vandet - Risbjerg sælger én båd dagligt

Sommersalget er i takt med termometerets opstigen strøget til vejrs. Særligt de brugte motorbåde bliver revet væk, fortæller den jyske forhandler, Risbjerg A/S.

Dårlig sigtbarhed på vandscooter kostede livet for norsk OL-guldvinder

Skiløber Vibeke Skofterud, 38, mistede livet ved at forulykke på sin vandscooter, og hun døde efter alt at dømme omgående af de skader, hun pådrog sig.

Danske lystbådehavne har masser af gæstesejlere i varmen

Sejlerne vil på vandet i varmen og det kan mærkes på antal besøg af gæstesejlere. Fx i Bogense.

Ø-pas til danske øer revet væk igen i 2018

De danske øers ø-pas bliver igen i år revet væk, hvor turister får et overblik over øerne og hvad de forskellige har at byde på. Ø-passene har givet mere aktivitet og mere omsætning til de danske øer.

Eksplosion på båd sender mekaniker på Rigshospitalet

En mekaniker er fløjet til Rigshospitalet med alvorlige brandsår efter eksplosion på en båd i Nørresundby. Ulykken skete da han ville tømme en tank.

Danmarks Fritidssejler Union holder nu prøver til vandscootere

Søfartsstyrelsen har bemyndiget DFUs kompetence organisation til at afholde både de teoretiske og praktiske prøver, der skal aflægges samlet.