Gå til hoved-indhold
Det er et uheld, som ikke burde ske, men det skete alligevel, konstaterer stationsleder i Dansk Søredning på Aarø Flemming Sørensen til JyskeVestkysten. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Det er et uheld, som ikke burde ske, men det skete alligevel, konstaterer stationsleder i Dansk Søredning på Aarø Flemming Sørensen til JyskeVestkysten. Arkivfoto: Troels Lykke

Beredskabsstyrelsens båd væltede under redningsøvelse i Aarø

4 værnepligtige og en bådfører var ude og øve redning. En mand var frivilligt hoppet i vandet. Men da de fire andre skulle hive ham op, kæntrede båden og vendte bunden i vejret. Dansk Søredning reddede dem.

Af Troels Lykke |

De lokale søreddere på Aarø havde en begivenhedsrig dag tirsdag. Først måtte de redde fem mand fra Beredskabsstyrelsen Sydjylland ude i bæltet, og så fandt de en stor strandet drone.

De fire værnepligtige og den erfarne bådfører var ude og øve redning.

Så en mand var frivilligt hoppet i vandet. Men da de fire andre skulle hive ham op, kæntrede båden og vendte bunden i vejret. Og de sidste fire røg i vandet.

- Det er et uheld, som ikke burde ske, men det skete alligevel, konstaterer stationsleder i Dansk Søredning på Aarø Flemming Sørensen til JyskeVestkysten, der viser foto af redningen.

Havde overlevelsesdragter på

Beredskabsstyrelsens båd skulle hverken kunne vælte eller synke. Den sank da heller ikke, og de fem beredskabsfolk i overlevelsesdragter kunne kravle op på den omvendte båd og vente på redningen.

Kilde. jv.dk

Motor

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken