Gå til hoved-indhold
Havne
Havne
Havne
Havne

Ny redningsbåd fra Svenske Søredning blev døbt i Juelsminde

'Rescue Juelsminde' er navnet på Dansk Søredningsselskabs nye redningsbåd, som kommer til at dække området fra Middelfart til Samsø.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Lørdag 22. september blev Dansk Søredningsselskabs nye båd i Juelsminde døbt. Det skete under tilstedeværelse af sejlere, sponsorer, samarbejdspartnere og alle andre som var inviteret til Rescue Juelsmindes dåb.

Formand for Fritid og Fællesskab i Hedensted Kommune, Liselotte Hillestrøm stod for selve dåben, som med en lille tale fulgte alle forskrifter for dåb af en båd, det skriver Dansk Søredningsselskab.

Mangel på stationer

Både er indkøbt fra den Svenske Søredning, og de frivillige har knoklet for at gøre båden klar til redningsopgaver. 

Selvom båden først er blevet døbt nu, har Juelsminde været udstyret med en mindre båd, og har allerede i år, haft omkring 50 operationer, hvilket kun bekræfter Dansk Søredningsselskab i, at der har været brug for en station i det jydske. 

Der findes nu ti stationer i hele landet, og 'Rescue Juelsminde' skal dække området fra Lillebælt ved Middelfart og op til Samsø.

TV Syd var forbi da 'Rescue Juelsminde' blev døbt, og klippet kan ses her.

Motor

Video: Lær at kaste anker på seks minutter

Sommervejret har gjort sit indtog og lokker sejl-hungrende motorbådsejere på vandet. Drømmer du om en hyggelig søndag for svaj, giver engelsk video fra Coastal Safety smarte tips til ankring for begyndere.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken