Gå til hoved-indhold

19 besætningsmedlemmer strandet på skib - tavse siden tirsdag

Besætningsmedlemmerne ombord på et skib er strandet i Ålbæk Bugt efter en økonomisk strid med rederiet , og ingen har hørt fra dem siden tirsdag. Nu går Søfartsstyrelsen ind i sagen.

Far og 9-årig søn redder ung mand i Svendborg Havn

Den 18-årige kan takke sejlerne for, at han kom op af havnebassinet i tide. Familiefaren efterlyser nu mere sikkerhed i havnene.

Per skubbede strandet Læsø-hval ud i havet

En gruppe Læsø-borgere måtte springe til, da en næbhval i sidste uge strandede ud for øen.

Royale chalupper får stort eftersyn i Faaborg

På Faaborg Værft serviceres og opbevares fem fartøjer tilknyttet kongeskibet Dannebrog. Fartøjerne er de kongelige chalupper, som får det store eftersyn.

Bilproducent Lexus vælger 42 fods Carver med egne V8ere

Et af verdens største luksusbrands i bilindustrien, Lexus, vælger Carver, fortæller bådimportør, Niels Stielund fra Dragør Havn. Båden i kulfiber er med to store 5 liter Lexus V8-motorer.

Skibsstøj forstyrrer Danmarks mindste hval

Kraftige lyde fra skibspropeller får marsvinet til at søge mod bunden, hvor det stopper med at spise. Omfanget af problemet er endnu ikke belyst.

Sea Ray 230 Sun Sport pakket ud hos Risbjerg

Se hvordan amerikaneren er indrettet. En ny båd, der let sejler 35 knob med stor indenbordsmotor fra Mercruiser. Martin Schou giver her motorbaadsnyt.dk en rundvising.

Vi tjekker priser for bådtransport i Danmark

Vi tjekker priserne fra fire vognmænd i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Danske OSK-ShipTech designer til verdens største færgeordre

OSK-ShipTech skal udføre konceptdesignet til verdens hidtil største færgeordre, som lyder på fire RoPax-færger, bygget på det kinesiske værft, Guangzhou Shipyard International.

Frivillige åbner ny redningsstation i Juelsminde

I Juelsminde står 30 veluddannede frivillige klar til at assistere sejlere. Stationen er oprettet, selvom alle fondsmidlerne endnu ikke er i hus. I stedet bruges DSRS's reserver.