Gå til hoved-indhold

94 fods Sunseeker ligger nu på 800 fod vand efter grundstødning på Hawaii

Den store motorbåd ligger nu i Honolua Bay i området på bunden af havet. En 94 fods Sunseeker fra 2004, stødte på grund den 20. februar og to uger senere sank på 800 fod vand.

Storm i Kattegat: Færgen Ane Læsø er havareret ved anløb til Vesterø Havn

Det kræver to-tre dages intensivt værftsarbejde, og derfor er færgen ude af drift indtil fredag/lørdag, fortæller TV 2.

Ukrainsk Danmarkspremiere Grand G340N sejler op mod 50 knob - erstatter vandscooter

På Boat Show mødte vi importør af de ukrainske RIB-båd, Grand. Vi får her en rundvisning af importør Kim Skovgaard fra Saildirect i Kolding.

 

Askeladden C78 - komplet weekendcruiser for to - blev årets båd i Europa 2023 - se den på Boat Show

Den nyligt prisbelønnede Askeladden C78 Cruiser er en rummelig daycruiser og weekendcruiser, med masser af plads til komfortabel overnatning for to voksne i kahytten, fortæller den danske importør Risbjerg ved Silkeborg om den norske båd.

 

19-årige Oliver Koch Hansen jetski-sejler fra Hobro nomineret til Årets Sejler i motorsport

Det internationale forbund for motoriseret vandsport (UIM) har for første gang nomineret en dansker som Årets Sejler, nemlig Oliver Koch Hansen

Nu går de første patienter ombord på verdens største civile hospitalsskib

Valentinsdag - den 14. februar – ankom et splinternyt og topavanceret hospitalsskib fra Mercy Ships til Dakar i Senegal, hvor hun skal hjælpe hele to nationer fra én og samme havn. Om kort tid slutter frivillige fra Danmark sig til det livsforvandlende arbejde ombord.

Britiske Princess Yachts solgt til amerikansk kapitalfond KPS Capital Partners

Princess Yachts, som blev grundlagt i 1965 i Plymouth, England, fremstiller både fra 35 til 95 fod og har et verdensomspændende netværk af forhandlere. Bådproducenten har pt. en solid ordrebeholdning og en årlig omsætning på 300 millioner pund. I Danmark er forhandleren i Greve.

Prestige M48 - designet som motorkatamaran fra starten med smalle undervandsskrog

Mange motorbåde-katamaraner er designet som sejlbåde, men denne Prestige M48 med 130 kvm plads er fra start designet til motorsejlads med smalle undervandsskrog, der giver mindre modstand i vandet og større kahytter mellem skrogene, fortæller importør Tempo Bådsalg i Ishøj.

 

Færgen ÆrøXpressen gik på grund og er sat midlertidig ud af spil

ÆrøXpressen, der sejler mellem Marstal og Rudkøbing, gik fredag på grund ud for Marstal. Det skete efter en teknisk fejl der betød, at navigatøren mistede kontrollen med færgen. Færgen er nu på værft og ventes først klar den 9. februar.

Axiom 2 Pro: Mest kraftfulde Axiom kortplotter, der er udviklet af Raymarine

Axiom 2 Pro leverer en flydende og yderst intuitiv navigationsoplevelse. Den opgraderede 6-core processor muliggør hurtigere visning af søkort, øjeblikkelig respons og mulighed for at køre flere apps samtidigt, lover Raymarine.