Gå til hoved-indhold

Step-by-step: Gør påhængsmotoren vinterklar og forlæng levetiden

Bådmekaniker Claus Brodersen fra Havneservice i Horsens guider dig igennem din påhængsmotor, både når det gælder 2-taks- og 4-taksmotor. Benzinen i din tank skal også behandles.

Ny administrerende direktør for Princess Yachts Denmark ApS - 47-årige Mads Roepstorff udnævnes

Mads Roepstorff vil stå i spidsen for udviklingen og salg hos Princess Yachts Denmark ApS, der har egen marina i Greve.

 

Danmarks ældste redningsbåd sendt på pension uden afløser - stationsleder er bekymret

Det kan risikere at koste liv, at redningsstationen i Nr. Vorupør mandag skal pensionere sin redningsbåd, mener stationsleder. Der står nemlig ingen afløser klar.

 

Edderfuglen sætter en stopper for sejlads med vandscootere ud fra halvdelen af Als kystområde

En stor del af havet rundt om Sønderborg Kommune er Natura 2000-område, men på grund af beskyttelsen mod edderfuglen er området blevet udvidet. Det betyder, at der er mange store områder, hvor man ikke må sejle med vandscooter.

Forsker i Aarhus: Motorbåde skal sejle langsommere i flere områder for ikke at presse marsvinene

Marsvinene har det svært i de danske farvande. Et dårligt havmiljø og mange motorbåde presser den lille hval. Særligt slemt er det i Aarhus Bugten. Derfor vil forsker Jacob Nabe-Nielsen fra Aarhus Universitet beskytte dyrene ved at begrænse motorbådene omkring Aarhus.

 

Tyve på spil i Thisted Havn - stjal Garmin-udstyr - politiet søger oplysninger

I starten af denne uge, har der været tyve på besøg i 3 både i Thisted Havn. Lokalpolitiet kigger lige nu overvågning igennem og håber på flere vidner.

700 liter diesel fra byggeriet af nye Storstrømsbro, strømmede ud i havet efter misforståelse

En menneskelig fejl førte til, at et dieseludslip i Storstrømmen ikke blev stoppet så hurtigt som muligt. Det viser en rapport fra entreprenøren SBJV.

 

Et skræddersyet bådlån virker og glem at det i dag er et tabu at låne penge til en båd

- Det at finansiere båd, har før været noget som de færreste har talt højt om, lidt som om det har været tabubelagt. Men flere og flere familier gør det - og med rette, det er nemt, transparent og lige til og så er det slet ikke så dyrt, når alt kommer til alt, siger Lars Skyum fra Bluebay Marine…

Sten var døden nær, da hans båd brød i brand - da ruderne sprang i eksplosion hoppede han i vandet

En voldsom brand på en båd i Limfjorden kunne være endt helt fatalt. Sten var døden nær, da hans båd brød i brand i motoren. En sen augustaften i år var Sten Sørensen på vej hjem til Skive i sin kammerats båd.

Bedste 23 motorbåde i 2023 nu nomineret til finalen i Best of Boats Award - el-både får egen kategori

Efter en sæson med hundredvis af bådtests er de 23 finalister til Best of Boats Award 2023 i kategorierne Bedst for begyndere, Bedst til Familie, Bedst til Sjov og Bedst til tur nu kåret. I den nye kategori Best for Performance hædres især højtydende, hurtige og luksuriøse sportsbåde.