Gå til hoved-indhold

Bliv havmiljøvogter - gør en forskel - hvis du elsker naturen

Du kan blive havmiljøvogter – uanset om du sejler i lystbåd, speedbåd, sejlbåd, motorbåd, havkajak, kano eller robåd. Når blot du fører havmiljøvogtervimplen, gør du en vigtig forskel.

Bananer og avocadoer skyllet op på Samsø efter Storebælt-kollision

To handelsskibes kollision tirsdag giver gratis madvarer til beboerne på Samsø. Onsdag flød frugter op på stranden.

Tirsdag kolliderede to skibe i Storebælt - burde ikke kunne ske

Kollisionen burde ikke kunne ske, siger Jeppe Carstensen til DR Fyn. Han er rektor på Marstal Navigationsskole. Flere containere røg i vandet og én gik i brand. Alkohol var ikke indblandet.

Første husbåd fra Zunshine Living er klar - ses i Vejle til april

Ny husbåd fra Randers er synkefri med 160 kvadratmeter platform i høj-styrke beton. Zunshine Living giver 30 års garanti og 60 års levetidsforventning. Den skal ikke synes på land hvert 5-10 år.

Kamp om pladserne til VM i Powerboat Formel 2 i Aalborg

Når Aalborg til sommer er vært for VM i Powerboat Formel 2, bliver der kamp om de 20 startpladser, da der nu er over 30 tilmeldte. Racerbådene når en hastighed på cirka 200 kilometer i timen.

To meter kongekrabber i Nordnorge - sådan fanger du den

En kongekrabbe kan veje op til 15 kilo og blive to meter bred. Journalist Søren Sidstholt Nielsen fra Fyns Amts Avis var i Norge og se hvordan det foregår.

 

Pro-Safe holder første BRIG RUN til august i Middelfart

- Sverige og Norge har holdt Poker Run, kun med BRIG RIB, med stor succes i flere år, og det vil vi gerne prøve i Danmark, fortæller Jesper Askgaard fra Pro-Safe. Se programmet.

Baadhuset importerer nu Grandezza - 25 fods vises frem på Ishøjs Flydende

Baadhuset fra Beder, syd for Aarhus, har indgået aftale med finske Finn-Marin, som bygger Grandezza bådene til deres top linie med både fra 25 – 40 fod og til nordiske forhold.

Superyachten Savannah kan lejes for en mio. euro per uge

83,5 meter lange superyacht, Savannah, har både biograf, træningsrum og undervandsudsigt. Det er nu muligt at chartre yachten for 1 million euro pr uge. En svensker ejer båden.