Gå til hoved-indhold

Superyachten Savannah kan lejes for en mio. euro per uge

83,5 meter lange superyacht, Savannah, har både biograf, træningsrum og undervandsudsigt. Det er nu muligt at chartre yachten for 1 million euro pr uge. En svensker ejer båden.

Øfærgeskipper afmønstrer - vil nu lære øerne at kende

Efter 21 år som skipper på m/f Højestene, ser Jakob Søndergaard frem til lystsejlads i Det Sydfynske Øhav, hvor han vil i land og lære øerne at kende.

Uddybningsfartøj tippede rundt ud for Bogense - to i vandet

Den helt store redningsaktion blev sat i værk ud for den gamle havn i Bogense lørdag middag.

Leader 30 fra Jeanneau: Lille båd med god plads

Franske Leader 30 har fire sovepladser og stort cockpit. Samtidig er der masser af sport over båden.

Cap Camarat 9.0 WA - weekendbåd med stil, plads og fart

Den nye båd fra Jeanneau kan sejle 37 knob med 2 x 225 hk Yamaha-motorer. Der er allerede solgt tre i Danmark til speedbåde-sejlere i Aarhus og København.

Reese Marin flytter til stor hal og får ny havn

Reese Marin er flyttet til Sydhavn 1 i Aabenraa. Reese har nu både havn, hal og administration inden for kort afstand. Henrik Reese fortæller om flytningen til motorbaadsnyt.dk.

Stena Line introducerer batteridrevet færge

Stena Lines færgerute mellem Frederikshavn og Göteborg kommer fra sommeren 2018 til at gøre brug af batteridrift i stedet for traditionelt brændstof.

Obligatorisk ansvarsforsikring forventes på speedbåde fra maj 2018

Erhvervsministeriet fremsatte 28. februar lovforslag om skærpede regler for sejlads med speedbåde under 15 meter, vandscootere. Der forventes stor præmiestigning, erfarer motorbaadsnyt.dk.

 

Fond i Svendborg til forliste skippere og enker fylder 150 år

For 150 år siden fandtes der ikke kontanthjælp eller offentlige ydelser. Men tanken om at hjælpe andre mennesker i uforskyldt nød, levede. Prinds Valdemars Forening har jubilæum.

19 besætningsmedlemmer strandet på skib - tavse siden tirsdag

Besætningsmedlemmerne ombord på et skib er strandet i Ålbæk Bugt efter en økonomisk strid med rederiet , og ingen har hørt fra dem siden tirsdag. Nu går Søfartsstyrelsen ind i sagen.