Gå til hoved-indhold

Danske sejlere går ind for Marinehjemmeværnets opgaver

Holdningsundersøgelse viser at Marinehjemmeværnets frivillige har danskerne i ryggen, når de løser opgaver for Forsvaret og samfundet til søs.

Lodsfartøjet Danpilot Charlie ankommer til Svendborg

Danpilot Charlie er den første af en serie på 11 lodsfartøjer på 15 meter bygget i Estland, som ankommer til Danpilots hovedkvarter i Svendborg.

Undgå vinterulykker - fem ekspertråd

Holder du stædigt fast i sejlsæsonen, er sikkerheden ekstra vigtig. Leder af Søsportens Sikkerhedsråd, Sten Emborg, kommer derfor med gode råd til, hvordan du undgår ulykker til søs.

Radar og AIS kursus hos Furuno - oplev brosimulator

Furuno A/S afholder atter radar og AIS kursus for interesserede lystsejlere. Oplev en brosimulator, hvor teorien om radar og AIS kommer i brug.

Se dig omkring på 135 tons Princess 35M

Se hvad du får på superyacht til 100 mio. kroner. En britisk båd, der var udstillet på boot, der netop er slut, hvor hele 247.000 besøgende kiggede forbi. Sidste år var tallet 242.000.

Hjemmeværnet hjalp motorsejler ved København

Marinehjemmeværnet fra Helsingør måtte søndag hjælpe en motorsejler der var kommet i problemer. Ankeret havde sat sig fast på bunden og motorbåden lå et uheldigt sted.

Årets første MarinaNews på vej til landets havne

Første udgave af MarinaNews i 2018 udsendes i disse dage til alle landets havne. Men allerede nu kan avisen læses online.

MY 44 katamaran - årets powerbåd i Europa 2018

Agent Bjarne Holst Pahus fra Rødovre fortæller hvorfor at Fountaine Pajots MY 44 tog pris på boot. Flere og flere køber katamaraner og mange er i dag uden sejl. De sejler langt på literen.

Designer fortæller om bunden på ny Bavaria R55

Vi mødte britiske Robert Chaffer, der har været med til at designe den nye Bavaria R55.

Fire kraner løftede Princess 35 M på boot

Fire kraner måtte løfte den 35 meter lange og 135 tons Princess, der er udstillingens største på boot. Peter Vinther fra Princess Yacht Danmark, forklarer til motorbaadsnyt.dk