Gå til hoved-indhold

Sargo-både klar til Ishøj-messe

DBC Marine fra Skovshoved kommer med to SARGO’er på Ishøj Båd- og Vandsportsmese.

Mød Beha og Havana på Ishøjs flydende

51 fods Jeanneau Havana bliver vartegn for Ishøj Båd- og vandsportsmesse. Jordomsejlerbåden bliver under udstillingen fikset af Renskib. Beha-familien modtager pris på lørdag.

Svensk sejler truer med pistol i Gilleleje Havn

Svensker blev lørdag anholdt af svært bevæbnede betjente, som på Gilleleje Havn råbte ham an, og sigtede på ham med automatvåben, indtil han lå i håndjern på molen.

Fisker efter kæmpe tunfangst: Det er en drøm

En 220 kg tung tun gik i dag i Hanstholm-fiskeres trawl. - Det er en af de ting, man drømmer om, siger Henrik Christensen, ejer af kutteren, til motorbaadsnyt.dk.

Danboat lukker - men slukker ikke

Danboat, også kendt som Søsportens Brancheforening, ophører som selvstændig forening 30. september 2017. Den lille forening havde ikke gennemslagskraft på Christiansborg.

Højt tempo før Ishøj flydende

Ishøj Båd- og Vandsportsmesse løber af stablen fra fredag 1. september til søndag 3. september, og der knokles i højt tempo for at gøre alt klar. Se Henrik Hansen fotos.

Hør om smarte Vetus-systemer i motorbådsklubben

VetusOnline.com pakker bilen med produkter og kage, og sætter kursen mod landets motor- og sejlklubber. Lær gratis om firmaets særlige systemer, der forenkler montering af fx toiletter.

Targa 44 udstilles på flydende bådudstilling i Ishøj

Den finske båd udstilles for første gang i Danmark, fortæller importør Henrik Reese.

Marsvin giver problemer i anlægning af Nyborg marina

Marsvin bestand i Storebælt sætter muligvis en stopper for byggeriet af stor marina i Nyborg. Konsekvenserne undersøges så dyrelivet skades mindst muligt.

 

BREAKING: Peter Madsen indrømmer ulykke på ubåd UC3

Peter Madsen har forklaret, at der er sket en ulykke om bord på ubåden, som har medført Kim Walls død.