Gå til hoved-indhold
Forsiden af MarinaNews som blandt andet skriver om en nyskabende og skånsom teknik som flytter havneslam i lange slanger.Kort Nyt
Forsiden af MarinaNews som blandt andet skriver om en nyskabende og skånsom teknik som flytter havneslam i lange slanger.

Årets første MarinaNews på vej til landets havne

Første udgave af MarinaNews i 2018 udsendes i disse dage til alle landets havne. Men allerede nu kan avisen læses online.

Af Maria Ravn Jürgensen |

28 siders dugfriske havnenyheder er på gaden. Et nyt nummer af den trykte havneavis MarinaNews sendes i disse dage rundt til samtlige af landets havne. Allerede nu kan avisen dog læses online her.

Avisen kommer vidt omkring i 'havne-landskabet'. På forsiden kan man f.eks. denne gang læse om en nyskabende, skånsom og billig metode, som gør det muligt via kraftige pumper og lange slanger at suge havnesediment op og flytte det hen til et andet sted i nærområdet, hvor en havn har tilladelse til sandfodring.

Interaktiv avis

Selve avisen rummer denne gang en lille nyskabelse i form af interaktive annoncer. Som et eksperiment er en del af annoncerne forsynet med links, så online-læserne kan linke direkte til annoncørernes hjemmeside og hente mere information.

Avisen udkommer i 2000 eksemplarer og udgives af lystsejlerportalen MarinaGuide fra Ebeltoft, der også står bag FB-gruppen MarinaNews og business-portalen www.havnefogeder.dk.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader