Gå til hoved-indhold

Marsvin giver problemer i anlægning af Nyborg marina

Marsvin bestand i Storebælt sætter muligvis en stopper for byggeriet af stor marina i Nyborg. Konsekvenserne undersøges så dyrelivet skades mindst muligt.

 

BREAKING: Peter Madsen indrømmer ulykke på ubåd UC3

Peter Madsen har forklaret, at der er sket en ulykke om bord på ubåden, som har medført Kim Walls død.

Ny redningsbåd på Ærø har 760 heste

En Munin 1200 skal bringe redningsmændene til de nødstedte sejlere i Det Sydfynske Øhav. Med store motorer, Jason's Cradle og lav dybgang er båden perfekt til formålet.

Hydrografisk undersøgelsesbåd fra Tuco med god retningsstabilitet

Tuco leverer nu 12m ProZero DC til Nelleman Survey A/S, hvor den skal tjene som platform for hydrografiske undersøgelser.

Sådan fungerer Danmarks største maritime grossist Palby

Vi har været på besøg hos Palby Marine. Se hvordan de håndterer lageret. Vi fik en guidet tur af Niels Kinch fra Kolding-firmaet.

Amatør-drone snød Storbritanniens nye hangarskib

HMS Queen Elizabeth, et nyt hangarskib og et af de mest avancerede i verden, forhindrede ikke amatør med lille drone i at overflyve det mægtige skib og lande på dækket.

Hal i Ishøj skal redde flydende udstilling hvis det regner

Udendørs bådudstilling, der starter om 16 dage, rimer ikke på dansk sommervejr i år, men Tempohuset på 2.000 kvadratmeter sikrer tørvejr til maritimt tilbehør.

Der må skydes sæler i Skive Fjord

Det er dog kun én person, der må gøre det i en kort periode. Lige nu tæller forskere fra Aarhus Universitet sæler i Limfjorden. Fiskere er trætte af sæler, der spiser deres fisk.

Kæmpe redningsaktion af lystfisker i Vesterhavet - for ingenting

Helikopter fra Aalborg, redningsbåde fra Hirtshals, Thorupstrand og Løkken, og en brandbil, lægebil og ambulance blev sendt mod Saltum for at komme nødstedt fisker til undsætning.

Hjemmelavet dansk U-båd sunket i Øresund

Ubåden UC3 Nautilus er på vej mod bunden i Øresund, mens ejeren af ubåden Peter Madsen er kommet i land i god behold.