Gå til hoved-indhold

Amatør-drone snød Storbritanniens nye hangarskib

HMS Queen Elizabeth, et nyt hangarskib og et af de mest avancerede i verden, forhindrede ikke amatør med lille drone i at overflyve det mægtige skib og lande på dækket.

Hal i Ishøj skal redde flydende udstilling hvis det regner

Udendørs bådudstilling, der starter om 16 dage, rimer ikke på dansk sommervejr i år, men Tempohuset på 2.000 kvadratmeter sikrer tørvejr til maritimt tilbehør.

Der må skydes sæler i Skive Fjord

Det er dog kun én person, der må gøre det i en kort periode. Lige nu tæller forskere fra Aarhus Universitet sæler i Limfjorden. Fiskere er trætte af sæler, der spiser deres fisk.

Kæmpe redningsaktion af lystfisker i Vesterhavet - for ingenting

Helikopter fra Aalborg, redningsbåde fra Hirtshals, Thorupstrand og Løkken, og en brandbil, lægebil og ambulance blev sendt mod Saltum for at komme nødstedt fisker til undsætning.

Hjemmelavet dansk U-båd sunket i Øresund

Ubåden UC3 Nautilus er på vej mod bunden i Øresund, mens ejeren af ubåden Peter Madsen er kommet i land i god behold.

Kom ombord på Tucos nye spulebåd fra din egen skærm

Det er nu muligt at besøge Tuco Marines spulebåd fra sofaen. Hop på internettet og gå ombord på båden, hvor du bevæger dig rundt med musen.

Marex og Reese klar til Flydende bådstilling i Ishøj

- Motorbåde sælger for tiden, mere end sejlbådene gør, forklarer importør Henrik Reese, der i Ishøj i start af september udstiller de norske både Marex 310, 320 og 375.

Kæmpe tun solgt til 124.440 kr. i Hanstholm

238 centimer og 204 kilo. Det var en rekordstor tun, der i går blev bortauktioneret i det nordjyske.

Verdens største ubåd er tilbage i Storebælt

Den russiske ubåd Dmitrij Donskoj aflægger atter Danmark et visit. Den forventes at passere Storebæltsbroen ved 20-tiden torsdag.

Tag til bådfest på Roskilde Fjord i weekenden

Hygge med livemusik og nye venner er på programmet, når der inviteres til fest ved ’Skalleværket’. Læg til med båden, eller kig forbi fra landjorden.